Στο πολυκατάστημα notos βρίσκουμε τα πιο στυλάτα δώρα για τους φίλους που γιορτάζουν αυτές τις μέρες

Διονυσία Καλαποθαράκου
Στο πολυκατάστημα notos βρίσκουμε τα πιο στυλάτα δώρα για τους φίλους που γιορτάζουν αυτές τις μέρες

Σε ένα απολαυστικό video γεμάτο Χριστουγεννιάτικο shopping η Fashion Editor του Queen.gr, Διονυσία Καλαποθαράκου, διαλέγει τα καλύτερα δώρα για τους ανθρώπους που αγαπάμε και αυτές τις μέρες έχουν την τιμητική τους.

Μέρες αγάπης αυτές των Χριστουγέννων. Μέρες προσφοράς, χαράς, επικοινωνίας και λάμψης. Μέρες που ερχόμαστε πιο κοντά στους δικούς μας ανθρώπους, που βρισκόμαστε με καλούς φίλους που γιορτάζουν και τους προσφέρουμε δώρα που έχουμε διαλέξει προσεχτικά γι’ αυτούς με γνώμονα την προσωπική τους αισθητική αλλά και το δικό μας στυλ. Δώρα σαν και αυτά που διάλεξε στο παρακάτω video η Fashion Editor του Queen.gr, Διονυσία Καλαποθαράκου, για τους κολλητούς της που έχουν τις ονομαστικές τους γιορτές τις επόμενες μέρες.

Ο Στέφανος, ο Νίκος, η Εμμανουέλα, η Βάσω και η Χριστίνα, έχουν την τιμητική τους και στα πολυκαταστήματα notos μπορείς να διαλέξεις γι’ αυτούς ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ στα πιο stylish σχέδια της αγοράς. Ακολούθησε τις τάσεις για τη σεζόν F/W 2019-2020 και χάρισε στους αγαπημένους σου τα must have items του φετινού χειμώνα… όπως έκανε η Διονυσία και έκανε όλους τους φίλους της λίγο πιο χαρούμενους! Καλά ψώνια!DPG Network