Aυτά τα Χριστούγεννα τα homewear γίνονται τα καλύτερα δώρα για μικρούς και μεγάλους

Διονυσία Καλαποθαράκου
Aυτά τα Χριστούγεννα τα homewear γίνονται τα καλύτερα δώρα για μικρούς και μεγάλους

Kαι αυτό το οφείλουμε στην Xmas collection του brand πιτζάμας και homewear, Νoidinotte.

FW1920 Book DONNA252
FW1920 Book DONNA262
FW1920 Book DONNA272

O Αμερικανός συγγραφέας και πολιτικός του 1890, William Thomas Ellis, είχε πει πως «είναι τα Χριστούγεννα στην καρδιά, που βάζουν τα Χριστούγεννα στην ατμόσφαιρα», λόγια που μετά από 130 χρόνια φαίνονται ακόμα επίκαιρα και αληθινά. Τα Χριστούγεννα πέρα από τα neon φωτάκια, τα glamorous events, τις παγιέτες και τη «χρυσόσκονη» που τα «πασπαλίζει», ήταν είναι και θα είναι μία γιορτή αληθινής αγάπης, θαλπωρής και ζεστασιάς που πηγάζει από μέσα μας και «ξεχειλίζει» σαν ζεστό, φρουτώδες κρασί. Οι μέρες αυτές είναι συνώνυμο της οικογένειας και των πολύτιμων στιγμών με τα αγαπημένα μας πρόσωπα στο πιο αγαπημένο μας μέρος, το σπίτι μας. Και όταν σκεφτόμαστε cozy εικόνες οι ήρωές μας (δηλαδή εμείς και οι δικοί μας) είναι ντυμένοι με αντίστοιχο τρόπο, με τον τρόπο που το πιο cool&chic homewear brand, η Noidinotte, ξέρει να μας ντύνει. Το αγαπημένο μας ιταλικό label πιτζάμας και ρούχων για το σπίτι γεννήθηκε από την αγάπη για την οικογενειακή ζωή και μας παρουσιάζει και φέτος μια πλούσια συλλογή για τη σεζόν F/W 2019-2020 με κομψά ρούχα και αξεσουάρ για όλη την οικογένεια, για γυναίκες, άντρες, εφήβους και μικρά παιδιά.

Με μία Xmas capsule collection, η Νοidinotte εκπροσωπεί το ιταλικό design στην πιο festive εκδοχή του. Φούτερ με λογότυπα με ευχές, casual κομμάτια που κινούνται στην γιορτινή χρωματική παλέτα του κόκκινου, πράσινου, μπλε και λευκού, αξεσουάρ για τον στολισμό του σπιτιού όπως πλεκτές κάλτσες για το τζάκι και άλλα πολλά key items για να ντυθούμε εμείς και ο χώρος μας με τον πιο chic και εορταστικό τρόπο, μας βοηθούν να δημιουργήσουμε ένα Χριστουγεννιάτικο σκηνικό όπου η αγάπη και η χαρά πρωταγωνιστούν.

Το cozy label παρουσιάζει και μία μεγάλη γκάμα σε άνετα φλις, σε ρόμπες και funky πιτζάμες, σε πρωτότυπες ολόσωμες φόρμες, σε βαμβακερά σετ με χουμοριστικά logos και comfy εσώρουχα που εκπέμπουν ζεστασιά και σου ανοίγουν την όρεξη όχι για να βγεις, αλλά για να μείνεις στο σπίτι αυτές τις μέρες. Μία κούπα ζεστή σοκολάτα, η αγαπημένη σου Xmas movie στο Netflix και το oversized Noidinotte φούτερ σου συνθέτουν μία εικόνα αγάπης μέσα στην οποία κεντρική πρωταγωνίστρια είσαι εσύ. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι λείπουν και οι ασορτί επιλογές ρούχων για μαμά-κόρη και μπαμπά-γιο όπως και μία μεγάλη γκάμα σε αξεσουάρ - παντόφλες-μποτάκια, πλεκτές κάλτσες, κασκόλ- για να ανανεώσουμε την homewear γκαρτναρόμπα μας ή να κάνουμε τα πιο κομψά και πρακτικά δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Τα Χριστούγεννα δεν είναι γιορτή, είναι συναίσθημα και μπορεί να πηγάζει από μέσα μας, όπως πολύ σωστά έχει πει ο Ellis, αλλά με τα κατάλληλα fashionable κομμάτια διοχετεύεται και στους γύρω μας αλλά και στο σπίτι μας. Και σκορπίζει μόνο αγάπη και ζεστασιά, όπως η Noidinotte ξέρει….

Info: H συλλογή Noidinotte είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων corner του brand στα μεγαλύτερα πολυκαταστήματα (Attica, Notos, Hondos Center). Μπορείς επίσης να επισκεφθείς τις σελίδες αποκλειστικά για την Ελλάδα, Noidinotte Greece, σε Facebook και Instagram:
https://www.facebook.com/noidinottegreece/
https://www.instagram.com/noidinottegreece/?hl=en
Αποκλειστικός διανομέας στην Ελλάδα: DTP Group, www.dtpgroup.gr