GIFT GUIDE by DKNY: Αυτό είναι το στυλάτο Χριστουγεννιάτικο δώρο που πρέπει να… σου χαρίσεις!

GIFT GUIDE by DKNY: Αυτό είναι το στυλάτο Χριστουγεννιάτικο δώρο που πρέπει να… σου χαρίσεις!

Αν ανήκεις και εσύ στην παραπάνω κατηγορία, τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συμπεριλάβεις και το δικό σου όνομα στη gift list που ετοιμάζεις με τα δώρα που σκοπεύεις να χαρίσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα!

Βρισκόμαστε αισίως μία «ανάσα» πριν από τα Χριστούγεννα και οι περισσότερες από εμάς έχουν ήδη ξεκινήσει τον απολογισμό της χρονιάς που αφήνουμε πίσω. Λαμβάνοντας υπόψιν τα περσινά «New Year’s Resolutions» τους, τσεκάρουν ποιες από τις υποσχέσεις που είχαν δώσει στον εαυτό τους τις τήρησαν τελικά, πόσο καλύτερη έκαναν τη ζωή τους μέσα σε μόλις έναν χρόνο και πόσο ικανοποιημένες και περήφανες είναι με όσα κατάφεραν.

Αν ανήκεις και εσύ στην παραπάνω κατηγορία, τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συμπεριλάβεις και το δικό σου όνομα στη gift list που ετοιμάζεις με τα δώρα που σκοπεύεις να χαρίσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα! Σε περίπτωση βέβαια, που δεν έχεις καμία ιδέα τι δώρο να σου κάνεις, να ξέρεις πως στη φετινή συλλογή της DKNY, θα βρεις τα fashion item που θα σε κάνουν να λάμψεις όχι μόνο τις φετινές γιορτές, αλλά και καθόλη τη διάρκεια της νέας χρονιάς! Παρακάτω, λοιπόν, υπάρχει μία λίστα με τα πιο must κομμάτια αλλά και τις απαραίτητες συμβουλές για να τα αναδείξεις ακόμη περισσότερο.

dkny eswt 2

Το statement φόρεμα με τις πούλιες που θυμίζει NY

Εορταστικά τραπέζια, βραδινές έξοδοι και ρεβεγιόν, είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που η παρούσα περίοδος επιβάλλει την πιο glamorous εκδοχή μας! Αν θες να δώσεις μία λάμψη στις εμφανίσεις που θα πραγματοποιήσεις εντός των γιορτών, χωρίς όμως να αποχωριστείς την street style και άνετη πλευρά σου, τότε ένα statement φορέμα με πούλιες της DKNY, είναι αυτό που χρειάζεσαι! Για να «ηρεμήσεις» κάπως το glam, θα το σετάρεις με ένα λευκό μάλλινο ζιβάγκο ή ένα μακό, τα οποία θα δώσουν στο υπέρλαμπρο φόρεμα έναν πιο σοφιστικές χαρακτήρα. Ένα χαμηλό μαύρο μποτάκι τύπου ankle ή τα αρβυλάκια σου, να είσαι σίγουρη πως θα κάνουν τους πάντες να νομίζουν πως μόλις… προσγειώθηκες από Νέα Υόρκη!

DKNY ESWT 3

Το Faux fur jacket που θα σε κρατάει ζεστή και στυλάτη

Αν πάλι θέλεις να προχωρήσεις σε κάποια… στυλιστική επένδυση που θα σε κρατάει ζεστή για πολλά, πολλά χρόνια, τότε πρέπει να απευθυνθείς στο κατάστημα της DKNY και να αναζητήσεις τα πιο fashion faux fur jackets, μέσα στα οποία θα… χουχουλιάζεις από το πρωί έως το βράδυ. Επιλέγοντας ένα σχέδιο παρόμοιο με bomber, δεν θα χρειαστεί να αναρωτηθείς ποτέ ξανά: «Ποιο πανωφόρι να φορέσω», αφού οι μονόχρωμες γούνες μπορούν να «δέσουν» ομοιόμορφα, με όποιον συνδυασμό και αν επιλέξεις να φορέσεις από μέσα.

DKNY ESWT 4

Το διαχρονικό μονόχρωμο πλεκτό για την πιο… cozy εκδοχή σου

Η DKNY ξέρει. Απογευματινός καφές με τα κορίτσια; Πρωινό window shopping στην κεντρική αγορά της πόλης σου; Μεσημεριανό με τον αγαπημένο σου; Ένα μονόχρωμο oversized πλεκτό, είναι η ιδανική επιλογή για τις παραπάνω περιστάσεις και για πολλές ακόμη, η οποία θα σου παρέχει απεριόριστη άνεση, χωρίς να χρειαστεί βέβαια να κάνεις την παραμικρή έκπτωση στο στυλ σου! Ένα boyfriend ή cigarette denim, μία τουίντ ιδιαίτερη φούστα σε καρό, μονοχρωμία ή animal print, είναι μόνο μερικοί από τους αμέτρητους συνδυασμούς που μπορείς να δημιουργήσεις με ένα κλασικό μονόχρωμο πλεκτό.

DKNY ESWT 5

Κλείνοντας, η τελευταία συμβουλή που έχω να σου δώσω, είναι το δώρο που θα αποφασίσεις τελικά να χαρίσεις στον εαυτό σου, να είναι κάτι το οποίο θα φέρει την υπογραφή και την αισθητική του αμερικάνικου οίκου DKNY. Μόνο έτσι μπορείς να είσαι σίγουρη πως έχεις κάνει όντως μία fashion επένδυση για τη νέα χρονιά, γιατί όχι και δεκαετία- που είναι προ των πυλών!

Golden Hall

Λεωφ. Κηφισίας 37A, Μαρούσι, 211 10 88 122

Attica City Link

Πανεπιστημίου 9, Σύνταγμα (5ος όροφος)

Τηλέφωνο Κεντρικής Διάθεσής: 211 10 88 400