Ma Che Bella! H Iωάννα Μπέλλα φοράει τη νέα συλλογή νυφικών Demetrios

Διονυσία Καλαποθαράκου
Ma Che Bella! H Iωάννα Μπέλλα φοράει τη νέα συλλογή νυφικών Demetrios

Tαξιδεύει μέχρι το Μαϊάμι και μας δείχνει την πιο ονειρική εκδοχή των wedding dresses.

1037 6351

Με θέα τον κόλπο του Μεξικού, στην νοτιοανατολική ακτή της πολιτείας Φλόριντα των ΗΠΑ, το Μαϊάμι δεσπόζει ως «σύγχρονη Ιθάκη» για τους ανθρώπους που τολμούν να ονειρεύονται και να αναζητούν μία καλύτερη ποιότητα ζωής που συνδυάζει την πολυτέλεια με τη διασκέδαση, τη μουσική με τον κινηματογράφο, το design με τις ρετρό αναφορές. Και ο διεθνής Οίκος Νυφικών Demetrios δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο location για να φωτογραφίσει τη νέα του καμπάνια σε συνεργασία με το διεθνές μοντέλο,Star Hellas 2018 και εκπρόσωπο της χώρας μας στα Καλλιστεία Μις Υφήλιος στην Μπανγκογκ, Ιωάννα Μπέλλα.

Η μελαχρινή καλλονή φόρεσε τα πιο stylish νυφικά φορέματα από τη συλλογή του 2020 και πόζαρε σε μία υπερπολυτελή μονοκατοικία στο Μαϊάμι, υπό το βλέμμα του ίδιου του fashion designer, Demetrios Elias. Μaxi gowns με λεπτομέρειες από φτερά και φίνα δαντέλα, φορέματα σε γραμμή mermaid με εντυπωσιακή μακριά ουρά, νυφικά με embroidered λεπτομέρειες και sexy διχρωμίες nude-λευκού αλλά και off shoulder dresses σε νέο-ρομαντικό ύφος, ήταν μερικά από τα fashion pieces που δοκίμασε η Ιωάννα δίπλα στην πισίνα την ώρα που ο ήλιος άρχιζε να πέφτει και να προσδίδει extra ατμόσφαιρα σε αυτές της ήδη ονειρικές εικόνες.


https://www.instagram.com/p/B7ZYFfyBtyY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

1058 7457 1

«Η Ιωάννα είναι ένα πανέμορφο και ταλαντούχο μοντέλο και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε μαζί της τους επόμενους μήνες! Το να δουλεύεις μαζί της είναι πραγματικά απολαυστικό. Ο επαγγελματισμός και η ευγένειά της έφεραν πραγματικά άλλον αέρα on set» δήλωσε ο σχεδιαστής Demetrios Elias, μετά την ολοκλήρωση του shooting και είναι πολύ σημαντικό να τα ακούς όλα αυτά από έναν άνθρωπο με τη δική του εμπειρία στον χώρο. Οι collections Demetrios αντιπροσωπεύουν τη διαφορετικότητα και την ποικιλία στο στυλ και τη προσωπικότητα της κάθε νύφης.

Υπάρχουν οι γυναίκες που ονειρεύονταν την ημέρα του γάμου τους από μικρά κορίτσια, υπάρχουν και αυτές που διαλέγουν με αποφασιστικότητα το νυφικό τους φόρεμα λίγους μήνες πριν από τη μεγάλη μέρα, «βουτώντας κατευθείαν στα βαθιά» μέσα σε μία «θάλασσα» επιλογών ανάμεσα σε girly, ultra chic, neo-romantic και sexy σχέδια. Και οι δύο περιπτώσεις εμπνέουν τον designer και τον οδηγούν στο να δημιουργήσει όλα αυτά τα παραμυθένια φορέματα που βλέπουμε πάνω στην Ιωάννα. Δημιουργίες στις οποίες η κομψότητα και θηλυκότητα συμβαδίζουν με το πρωτοποριακό design και ακολουθούν όλες τις νέες τάσεις στον χώρο των wedding dresses. Γιατί μία γυναίκα που θα φορέσει νυφικό του Οίκου Demetrios θα κάνει όλους του καλεσμένους του γάμου της να αναφωνήσουν «Ma Che Bella» βλέποντας στοιχεία της προσωπικότητάς της πάνω στο πιο κολακευτικό και stylish φόρεμα… Το φόρεμα που θέλουμε όλες να βάλουμε τη μέρα που γινόμαστε πρωταγωνίστριες της πιο ρομαντικής ταινίας της ζωής μας!

Info: Παρακολούθησε τη συνεργασία της Ιωάννας με τα Νυφικά Demetrios στα social media της εταιρίας και του μοντέλου #DemetriosBride. Ακολούθησέ τους στα @DEMETRIOSBRIDE και @BELLA_IOANNA
More Info: www.demetrios.gr, Demetrios Greece