Ένα underwear brand μας προσκαλεί να αγαπήσουμε τη φυσική ομορφιά, τη δική μας και των γύρω μας

Διονυσία Καλαποθαράκου
Ένα underwear brand μας προσκαλεί να αγαπήσουμε τη φυσική ομορφιά, τη δική μας και των γύρω μας

Το Cotonella, το label εσωρούχων που έχει κατακτήσει την Ευρώπη, επιστρέφει με μια συλλογή-ύμνο στο natulal look.

09 Cotonella Location 0970
AD726 1150
19 Cotonella Location 1775
cover selezione 3
18 Cotonella Location 1702

Η Christy Turlington, ένα από τα «super models» της δεκαετίας του 1990 και μία από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχουν περπατήσει ποτέ στον Πλανήτη Γη, έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της πως «όταν είσαι ισορροπημένη και ακούς προσεχτικά τις ανάγκες που έχει το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα σου τότε η φυσική σου ομορφιά αναδεικνύεται στην επιφάνεια χωρίς να χρειαστεί να κάνεις τίποτα παραπάνω». Και αυτή ακριβώς η φιλοσοφία ζωής και ο τρόπος σκέψης «κρύβεται» πίσω από τη νέα συλλογή εσωρούχων Cotonella, με τίτλο «Natural by Design». Η φυσική ομορφιά βρίσκεται στον πυρήνα της νέας σχεδιαστικής προσέγγισης αυτού του ανερχόμενου underwear και wellness brand από την Ιταλία που έχει ήδη σπάσει ρεκόρ πωλήσεων και στη χώρα μας. Η λογική της απλότητας, το μότο «less is more» που κυριαρχούσε στις διαφημίσεις των 90s, βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο της μόδας μέσα από μία collection κινείται σε basic λευκούς και μαύρους τόνους, αγκαλιάζοντας με σχεδόν ευλαβική αγάπη, το σώμα.

Η πανευρωπαϊκή επιτυχία άλλωστε της Cotonella, βασίζεται στα φυσικά υλικά προς το περιβάλλον και τον minimal σχεδιασμό των κομματιών της που ανασύρει στη μνήμη μας το design των 90s, με σχέδια που αγκαλιάζουν κάθε σωματότυπο προσφέρωντας μοναδική άνεση και κομψότητα. Πέρα από την μοναδική σχεδιαστική της ταυτότητα, η Cotonella ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα underwear brands και για την ποιότητα κατασκευής των προϊόντων της: κάθε πατρόν σχεδιάζεται από εξειδικευμένο προσωπικό στο atelier του brand στην Ιταλία ενώ όλα τα κομμάτια ράβονται αποκλειστικά στην Ευρώπη από έμπειρους τεχνίτες. Εσώρουχα μέσα από τα οποία διαγράφονται με καθαρότητα οι γραμμές της σιλουέτας και αναδεικνύονται τα δυνατά σημεία κάθε σωματότυπου, εσώρουχα που υμνούν τις αρχές της βιωσιμότητας στη μόδα και την ethical fashion και τέλος εσώρουχα που αποδεικνύουν στην πράξη πως η πιο «όμορφη εκδοχή του εαυτού μας είναι η ‘αληθινή’΄, η φυσική του»: αυτά είναι τα νέα εσώρουχα Cotonella και μας προσκαλούν να «αγκαλιάσουμε» τη νέα εποχή του design. Aυτήν που αποφεύγει τις υπερβολές και εστιάζει στην απλότητα και στην ανεπιτήδευτη φινέτσα.

Και στη φετινή συλλογή Cotonella, βρίσκουμε πολλά νέα σχέδια για να «ενταχθούμε με επιτυχία σε αυτήν τη νέα εποχή. Επίσης βρίσκουμε και καινούργια χρώματα από την best-seller σειρά που έχουν λατρέψει οι Ελληνίδες, την L’Altra Cotonella, η οποία εξειδικεύεται στην τεχνολογία ραφής σλιπ σε κάθε design (ολόκληρα, Brazilian, ψηλόμεσα κ.λ.π.) προσφέροντας τις ιδανική γκάμα sporty-chic επιλογών σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, όπως και την ανερχόμενη σειρά, La Premiere Classe, που δίνει μια ιδιαίτερη νότα αισθησιασμού σε κάθε lingerie γκαρνταρόμπα που σέβεται τον εαυτό της.

Η συλλογή FW19-20 είναι αφιερωμένη σε κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτως ηλικίας που αναζητά επιλογές wellness σε φυσικά υλικά (για παράδειγμα στη χρήση βαμβακιού (cotton) απ’ όπου έχει πάρει το όνομά της η ίδια η Cotonella) και ταυτόχρονα ψάχνει τρόπους να βγάλει στην επιφάνεια τη φυσική ομορφιά της και τον πραγματικό χαρακτήρα και στυλ της. Η αυθεντικότητα είναι ο μόνος τρόπος να είμαστε ευτυχισμένες… μέσα και έξω και στην Cotonella το γνωρίζουν καλά.

Η minimal και σοφιστικέ αισθητική του brand, έχει και μία sporty-chic πλευρά η οποία αναδεικνύεται μέσα από ελαφριά υλικά και ασορτί τοπ και σλιπ από ελαστικό βαμβάκι σε μια δυναμική χρωματική παλέτα στους τόνους του μαύρου, του ζεστού μπορντό, του απαλού γκρι, του midnight blue και του μοβ. Το must-have piece του label –και το πιο άνετο bralette που θα φορέσεις ποτέ- το bralette Cotonella, κυκλοφορεί τώρα με ρυθμιζόμενες τιράντες δίνοντας σου τα οφέλη ενός κανονικού σουτιέν ενώ στη φετινή collection θα βρεις και ιδιαίτερα easy-pieces όπως κορμάκια με αφαιρούμενα cups διακοσμημένα με δαντέλα., τα οποία μπορούν να φορεθούν και σαν κανονικά tops με ψηλόμεσα mom jeans και πλεκτές ζακέτες από πάνω. Η αληθινή ομορφιά είναι αυτή που πηγάζει από μέσα μας, αυτή που αποφεύγει από πλουραλιστικά ρούχα και extravagant δημιουργίες, είναι αυτή που είναι εύθραυστη και απαλή σαν το βαμβάκι, είναι η «φυσική ομορφιά» και τη συναντάς παντού στη νέα συλλογή Cotonella F/W 19-20.

Extra Info: Η Cotonella λανσάρει κάθε σεζόν και αντρική συλλογή! Βρες για τους αγαπημένους άντρες της ζωής σου επιλογές από φυσικά υλικά στην ποικιλία σχεδίων που εγγυάται η Cotonella. Ανακάλυψε τη συλλογή Cotonella σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, ανάμεσά τους τα πιο γνωστά πολυκαταστήματα (Attica, Hondos Center).
http://www.cotonella.com/en
https://www.facebook.com/Cotonella
https://www.instagram.com/cotonellaintimo/
https://twitter.com/cotonellaintimo
Αποκλειστικός Διανομέας για την Ελλάδα: DTP Group, www.dtpgroup.gr