Street Style: Tο ροζ χρώμα κερδίζει ξανά μία θέση στην γκαρνταρόμπα και στις καρδιές μας

Street Style: Tο ροζ χρώμα κερδίζει ξανά μία θέση στην γκαρνταρόμπα και στις καρδιές μας

Και αυτήν τη σεζόν δεν δείχνει καθόλου «γλυκανάλατο».

Χακί, μαύρο, άσπρο, μπλε και γήινοι τόνοι: αυτά είναι τα χρώματα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα πιο κομψά σύνολα που φιγουράρουν στις σελίδες των περιοδικών και στο Instagram. Και αυτή η χαριτωμένη απόχρωση που βλέπεις στον τίτλο μας δεν ανήκει σε αυτά. Υπάρχει όμως λόγος γι΄ αυτό (έστω και αν αυτός δεν ισχύει πια).

Έχουν γραφτεί πολλά για το ροζ χρώμα. Ότι είναι πολύ «κοριτσίστικο», πολύ «παιδικό», πολύ αθώο και κάπως αφελές. Ακατάλληλο για σοβαρές εμφανίσεις που αποπνέουν δυναμισμό και ντύνουν γυναίκες με αυτοπεποίθηση. Όλα αυτά μέχρι φέτος, τον χειμώνα του 2020, που το ροζ πρωταγωνιστεί στις πιο εμπνευσμένες steet style εμφανίσεις που είδαμε τελευταία και έχει αρχίσει να φοριέται με τόσο έξυπνο και fashion forward τρόπο που σχεδόν δεν πιστεύεις ότι μιλάμε για το γλυκούλι ροζ και τις αποχρώσεις του.

Δες στην παραπάνω γκάλερι τα 6 καλύτερα χειμωνιάτικα outfits που θα σε κάνουν να δεις τη ζωή και τη μόδα με άλλο μάτι... με μεγάλα –όχι κόκκινα που έλεγε και ο Κραουνάκης- αλλά ροζ γυαλιά!
Δες επίσης: Το 2020 θα κρατάμε τις τσάντες μας με αυτούς του πέντε ανορθόδοξους -αλλά πολύ στυλάτους- τρόπους