Treat Yo’ self : Τα καλύτερα δώρα για να σε «επιβραβεύσεις»

Ερμιόνη Σαρρή
Treat Yo’ self : Τα καλύτερα δώρα για να σε «επιβραβεύσεις»

Είναι και αυτές οι μέρες που ξυπνάς και θες να πατήσεις το snooze στις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου. Να κάνεις focus στον εαυτό σου, να κοιταχτείς στον καθρέφτη και να φωνάξεις σε εσένα την ίδια… I’ll treat you with the best! Αυτό μου συνέβη και εμένα και έριξα κλειδιά, κινητό και πορτοφόλι στην τσάντα και βρέθηκα ξαφνικά ένα πρωινό μπροστά από την είσοδο του εμπορικού κέντρου RIVER WEST

Σε αυτήν την ζωή όμως δεν είσαι μόνη σου, ούτε εσύ, ούτε και εγώ. Περιτριγυριζόμαστε καθημερινά από υπέροχες γυναίκες, όμορφες και πάνω από όλα… φίλες. Και στην ημέρα της Γυναίκας αξίζει να μας χαρίσουμε τα πιο ωραία δώρα.. Αυτό του ‘’φίλη μου μας αξίζουν τα καλύτερα’’ και σε αυτήν τη Γιορτή της Γυναίκας μας τα αγόρασα εγώ.

Το shopping therapy για μένα είναι ένα είδος pampering. Οπότε δε θα μπορούσα να ξεκινήσω την ημέρα μου χωρίς ένα express make up από την beauty expert της Pupa. Nude χείλη και μια διακριτική γραμμή eyeliner ήταν όλα όσα της ζήτησα για να συνεχίσω την ημέρα μου και να μη φαίνομαι υπερβολικά βαμμένη για πρωί αλλά ούτε και ατημέλητη για τα early drinks που είχα κανονίσει αμέσως μετά την επίσκεψή μου στο RIVER WEST

Τα καλλυντικά θεωρούνται μία από τις πιο safe επιλογές που μπορεί κανείς να κάνει αναζητώντας δώρο για μία γυναίκα. Στο stand της Pupa, στο κατάστημα Galerie de Beaute, θα βρεις τεράστια ποικιλία σε προϊόντα μακιγιάζ.

LP2 8785

Και το beauty ταξίδι μου στον κόσμο του RIVER WEST συνεχίστηκε με τις αγορές μου στην Fresh Line. Ξηρό λάδι λάμψης και ενυδάτωσης για εμένα και γαλάκτωμα σώματος, όπως και αφρόλουτρο για την κολλητή μου. Λάτρεψα τη μυρωδιά του. Αιθέριο έλαιο από τριαντάφυλλο, γιασεμί & υλάνγκ-υλάνγκ. Αν γενικώς δεν σου αρέσει να ψεκάζεσαι με έντονα αρώματα, ειδικά τα πρωινά, ο συνδυασμός του αφρόλουτρου με το γαλάκτωμα θα σου προσδώσει αυτές τις αρωματικές νότες που αναζητάς. Και στην Fresh Line θα βρεις απίστευτους συνδυασμούς.. Από σοκολάτα με βανίλια μέχρι και γαλάκτωμα με αιθέριο έλαιο από περγαμόντο, ξύλο κέδρου & πιπερόριζα.

LP2 8803
LP2 8809

Για την φίλη μου που μετακόμισε πολύ πρόσφατα στο νέο της σπίτι, ένα δωράκι από το κατάστημα English home ήταν η καλύτερη επιλογή. Είδη σερβιρίσματος, ανοιξιάτικα παπλώματα και διακοσμητικά ήταν όλα όσα με έβαλαν στο μεγάλο δίλημμα του «τι να πρωτοδιαλέξω». Και πήρα αυτά τα υπέροχα μαξιλάρια στην απόχρωση της μέντας, μιας και μπαίνουμε σιγά σιγά στην άνοιξη. Πολλές φορές ξεχνάμε πως η ανανέωση του σπιτιού μας σημάνει ταυτόχρονα και την ανανέωση της ψυχολογίας μας. Ακόμη και ένα ζευγάρι νέες πετσέτες μπάνιου μπορούν να αλλάξουν τη διάθεσή σου. Μήπως να το δοκιμάσεις;

LP2 8818
LP2 8820

Όσοι με γνωρίζουν καλά, έχουν μία μικρή εικόνα της αδυναμίας μου στο να ανανεώνω συχνά την γκαρνταρόμπα μου και να κάνω ένα mix and match αυτών που έχω με τα κομμάτια που αγοράζω. Οπότε, ένα denim jacket από την Attrattivo δε γινόταν να μην προστεθεί στην bucket list μου. Είναι από τα key pieces που φοράς από το πρωί στο γραφείο μέχρι και το βράδυ στην έξοδό σου για φαγητό. Mε το skinny jean μου αλλά και το lingerie φόρεμα. It’s a girl’s night out απόψε, μην το ξεχνάς.

LP2 8925

Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου θα σε βοηθήσει να δει το φως του ηλίου με άλλη…. ματιά και σε αυτή τη Γιορτή της Γυναίκας. Την ώρα που περπατούσα έξω από τα Kokkoris Οptics συνειδητοποίησα πως ήμουν έξω από τον σωστό τόπο «εγκλήματος». Κοκάλινα, μεταλλικά, οβάλ. Μαύρα, κόκκινα αλλά και η (δική μου αγαπημένη) ταρταρούγα.

LP2 8888

Και μπορεί ένα τέτοιο δώρο να μεγαλώνει όλο και περισσότερο τη συλλογή με τα γυαλιά ηλίου σου (ή κάποιας φίλης σου), καμία όμως από εμάς δε θα έλεγε όχι και σε ένα νέο ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών αφού άνοιξη έρχεται και οι ώρες του jogging θα αυξηθούν. Oπότε το κατάστημα Adidas στο τρίτο επίπεδο του RIVER WEST ήταν το μέρος που έπρεπε να επισκεφτώ… to treat myself . Και μην ξεχνάς πως τα sneakers πλέον θεωρούνται και αναπόσπαστο κομμάτι των καθημερινών μας εμφανίσεων.

LP2 8961

«Μήπως ξεκινήσω ακόμα πιο γρήγορα το jogging αν έχω και το outfit που μου αρέσει»; Ήταν μία σκέψη που πέρασε από το μυαλό μου και είχα ήδη βρεθεί μέσα στην Intersport για να βρω το t-shirt που θα με ωθήσει στο τρέξιμο. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Πλέον η γυμναστική είναι μέρος της καθημερινότητάς μας, οπότε κομμάτια για στιλάτες εμφανίσεις σε γυμναστήρια και μη είναι πάντα ευπρόσδεκτα. Αλλά και το στρώμα γυμναστικής για κανένα ροκάνισμα κοιλιακών στο σπίτι.

LP2 9005
LP2 9004

Ένα break (όχι για διαφημίσεις) είναι κάπως αναμενόμενο αφού ένα snack και ένας καφές δίνουν την ενέργεια που αποζητάς για να συνεχίσεις να ψωνίζεις. Δικό μου αγαπημένο spot μέσα στο εμπορικό κέντρο RIVER WEST είναι το Il Barretto στο Επίπεδο 1.

LP2 9030

«Μην ξεχάσεις να αγοράσεις κάποιο δώρο για την μαμά σου», μου υπενθύμισε η Έλενα καθώς μιλούσαμε στο τηλέφωνο και κατευθείαν βρέθηκα να χαζεύω τη βιτρίνα της all time αγαπημένης μου Pandora. Ένα ωραίο βραχιόλι και ένα δαχτυλίδι είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται για να της υπενθυμίσει σήμερα το πόσο ωραίο είναι να είσαι γυναίκα.

LP2 8903
LP2 8904

Το shopping therapy «έκλεισε» με δύο ακόμη treats.

Ένα στιλάτο και ταυτόχρονα ανοιξιάτικο κοστούμι (για εμένα) από το κατάστημα Toi Moi, το οποίο μπορώ να φοράω τόσο με sneakers στο γραφείο, όσο και με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες για μία βραδινή εκδήλωση, με λευκό αυστηρό πουκάμισο αλλά και με t-shirt με στάμπες.

LP2 8938

Last but not least, ένα ζευγάρι nude ankle boots από το κατάστημα Zara. Μπορώ να τα συνδυάσω τόσο με τα jeans μου, όσο και με τα φορέματά μου για λίγο πιο boho style.

Μέχρι την επόμενη γιορτή της γυναίκας, να σε αγαπάς, να σε φροντίζεις και να σου «αγοράζεις» τα καλύτερα. Γιατί σου αξίζει!

LP2 8823