Denim Trend 2020: Αυτό είναι το χρώμα που όλες θα φοράμε στα jeans μας μόλις βγούμε από το σπίτι

Διονυσία Καλαποθαράκου
Denim Trend 2020: Αυτό είναι το χρώμα που όλες θα φοράμε στα jeans μας μόλις βγούμε από το σπίτι

΄Η και όσο μένουμε μέσα σε αυτό.

«Time whips up cream for those who are ready for dessert», λέει μία αγγλική παροιμία που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει πως «αν εσύ είσαι έτοιμη για κάτι ο χρόνος θα στο φέρει». Και στην αγγλική και σαφώς πιο «γλυκιά» εκδοχή της, αυτή η φράση μας ανοίγει την όρεξη και μας κάνει -εκτός από το να αισιοδοξούμε και να εφαρμόζουμε τη δύναμη της θέλησης- να σκεφτόμαστε γευστικά επιδόρπια, κέικ βανίλιας και ό,τι άλλο εμπεριέχει τη λέξη «κρέμα». Μία λέξη, που εκτός από τη ζαχαροπλαστική και στα motivation αναγνώσματα, φέτος θα τη συναντήσουμε πολύ και στη μόδα. Το cream, το off-white χρώμα της κρέμας, λίγο μπεζ και λίγο πιο κίτρινο, είναι για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2020 η πιο hot απόχρωση στα jeans.

0E2A8438

Αν σκοπεύεις να αγοράσεις ένα denim παντελόνι αυτές τις μέρες -δες αρχικά την παρακάτω gallery πριν το κάνεις- αξίζει να επενδύσεις σε αυτή τη «γλυκιά» απόχρωση και να αφήσεις για λίγο στην άκρη τα αγαπημένα σου «blue jeans», που λέει και η Lana Del Rey. Τα cream denim pants συνδυάζονται με ό,τι και τα μπλε, δηλαδή με τα πάντα, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούν ultra chic σύνολα αν τα φορέσεις απλά με ένα μαύρο top και ένα μαύρο ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Salt&Pepper S/S 2020, photo credit: Christos Theologou

Σε slim fit, flare, straight αλλά και baggy ή ψηλόμεση γραμμή, τα παντελόνια στο χρώμα της κρέμας είναι η σοφιστικέ προσθήκη που μπορείς να κάνεις αυτήν την άνοιξη στην γκαρνταρόμπα σου για εσένα που είσαι denim lover. Αλλά ακόμα και να δεν ανήκεις μέχρι στιγμής σε αυτήν την κατηγορίας αυτό το color trend και τα κομμάτια που διαλέξαμε για εσένα παρακάτω, ίσως σε κάνουν να αλλάξεις γνώμη! Έχει καμία όρεξη για «επιδόρπιο»; (όπου «επιδόρπιο» βάλε online shopping, για να συνεννοούμαστε! :)
Δες επίσης: Ίσως το μεγαλύτερο fashion brand στον κόσμο συμβάλλει με τον τρόπο του στον αγώνα κατά του Κορονοϊού