Queen Team: «Ξέρω τι αγόρασες online μέσα στην καραντίνα...»

Διονυσία Καλαποθαράκου
Queen Team: «Ξέρω τι αγόρασες online μέσα στην καραντίνα...»

Οι συντάκτριες του Queen.gr «έκαναν δουλίτσα» στα e-shops αυτές τις ημέρες του αυτοπεριορισμού. Εσύ, αλήθεια, τι ψώνισες τελευταία;

Μέσα στους τρόπους διασκέδασης και αποσυμφόρησης μέσα στο σπίτι, μετά το μαγείρεμα, τη γυμναστική, τα skype calls με φίλους και τον μαραθώνιο παρακολούθησης ταινιών και σειρών, πρέπει να μπει και το online shopping. Και είμαστε κατηγορηματικές σε αυτό. Δεν έχει να κάνει με το πόσο χρήματα θα ξοδέψεις ψωνίζοντας -και με πέντε ευρώ μπορείς να αποκτήσεις ένα hair accessory ή ένα κουτί με τα αγαπημένα σου μπισκότα- αλλά έχει να κάνει με το συναίσθημα ευφορίας που θα σε πλημμυρίσει μόλις πατήσεις το «προσθήκη στο καλάθι».

Και αυτό το συναίσθημα φαίνεται ότι το γνωρίζουν καλά τα κορίτσια εδώ στο Queen.gr, γιατί ήδη από τις πρώτες μέρες της καραντίνας έχουν φροντίσει να κάνουν τις, αντισυμβατικές σε ορισμένες περιπτώσεις, διαδικτυακές αγορές τους. Από κουρτίνες και βιβλία, μέχρι ηλεκτρονικές ζυγαριές, φούτερ και κρασιά από online κάβες οι συντάκτριες του site μας (θα τα δεις όλα αναλυτικά στην παρακάτω gallery) συνδυάζουν αυτοπεριορισμό με διασκέδαση και χαλαρώνουν πατώντας το «Αγορά Τώρα».

Το ένιωσαν, το έκαναν… εσύ αλήθεια τι έχεις ψωνίσει μέχρι στιγμής; Mπες στο Instagram Account του Queen.gr (@queengr) στείλε μας μήνυμα με αυτό που σε ενδιαφέρει και αναζητάς online και θα ετοιμάσουμε για εσένα τον αντίστοιχο Οδηγό Αγοράς, γιατί θέλουμε «να ξέρουμε και εσύ τι αγόρασες ή τι θα αγοράσεις τις ημέρες της καραντίνας».
Δες επίσης: Σε ποια υφάσματα ζει περισσότερο ο Κορονοϊός;