Αυτή η συλλογή ονομάζεται «Cocktail» και προφανώς θέλουμε να την φορέσουμε όταν βγούμε για ποτό

Αυτή η συλλογή ονομάζεται «Cocktail» και προφανώς θέλουμε να την φορέσουμε όταν βγούμε για ποτό

Το ελληνικό fashion brand, Arpyes, μας βάζει σε mood εξωστρέφειας με τη νέα του collection και μας προετοιμάζει με τον πιο στυλάτο τρόπο για τις καλύτερες ημέρες που θα έρθουν.

Η νέα συλλογή του brand για τη σεζόν S/S 2020 λέγεται «Cocktail» για πολλούς λόγους. Γιατί αποτελείται από ρούχα που μπορούν να φορεθούν με την ίδια ευκολία τόσο το πρωί όσο και το βράδυ και να αποτελέσουν τα key pieces στα κομψά looks μας σε όλες τις δραστηριότητές μας, στην βόλτα, στην εργασία, αλλά και στο πότο και στη διασκέδασή μας.

IMG 20200325 200709 355

Γιατί τα νέα κομμάτια του ελληνικού fashion label, Arpyes, είναι το πρώτο πράγμα που θέλουμε να φορέσουμε όταν επιτέλους βγούμε από το σπίτι και πιούμε αυτό το πολυπόθητο «Cocktail» με τους φίλους μας. Γιατί είναι πολύχρωμα, αιθέρια και «μεθυστικά», όπως ένα κλασικό «Οld Fashioned» ή ένα funky «Μai Tai».

Printed φορέματα, floral sets, sexy bustiers, crop tops σε βασικούς, γήινους χρωματισμούς αλλά και loose παντελόνες -τα βλέπεις όλα αναλυτικά στην παρακάτω gallery- που μπορούν να φορεθούν από το πρωί με ένα T-shirt μέχρι το βράδυ με ένα lingerie τιραντάκι και ένα blazer. Tα cardigans Arpyes σε μπεζ και dusty pink τόνους, είναι το πανωφόρι που χρειαζόμαστε για την περίοδο που θα λήξει η καραντίνα και θα βγούμε από το σπίτι. Ούτε πολύ λεπτό, ούτε και πολύ «βαρύ», τέλειο για τον ανοιξιάτικο καιρό και πολύ σοφιστικέ αν το σκεφτείς συνδυαστικά με ένα mom jean και ένα σατέν top, σε crop ή κανονική γραμμή.

Γιατί αν είσαι και εσύ πραγματικό «fashion girl», όλες αυτές τις ώρες που περνάς μέσα στο σπίτι και θες να χαλαρώσεις τσεκάρεις online shops και σκέφτεσαι τι θα φορέσεις στο πρώτο ποτό που θα βγεις να πιείς… τώρα έχεις την απάντηση!
Δες επίσης: Color Tip: Υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος να βάλεις χρώμα στα σύνολά σου