HardClo S/S '20 «Mayday»: Αυτή η νέα συλλογή μόδας εκπέμπει σήμα κινδύνου για τη ζωή και τον πλανήτη

Διονυσία Καλαποθαράκου
HardClo S/S '20 «Mayday»: Αυτή η νέα συλλογή μόδας εκπέμπει σήμα κινδύνου για τη ζωή και τον πλανήτη

Τα πιο cool ελληνικά φούτερ και T-shirts φωνάζουν «S.O.S.» και εμείς οφείλουμε να τα ακούσουμε.

C1
F
K1

«Αντλώντας έμπνευση από τoν πίνακα ζωγραφικής «The Raft of the Medusa», του Γάλλου ζωγράφου και εκπροσώπου του ρομαντικού κινήματος, Théodore Géricault (1791–1824), δημιούργησα μία unisex συλλογή από T-shirts, hoodies, βερμούδες, πουκάμισα και καπέλα, η οποία βασίζεται στα χειρότερα χαρακτηριστικά και τις καλύτερες αρετές της ανθρώπινης φύσης», μας είπε ο Γιώργος Μεσημέρης, Creative Director του brand ΗardClo, προσπαθώντας να μας περιγράψει τη νέα sporty casual συλλογή του brand.

Το αγαπημένο, ελληνικό label «εκπέμπει σήμα κινδύνου» με την collection του για τη σεζόν S/S 2020 να ονομάζεται «Μayday» και μας εισαγάγει στη νέα πραγματικότητα της fashion σκηνής στην «μετά πανδημίας εποχή». Κομμάτια ευκολοφόρετα που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για άνεση και πρακτικότητα που έχουμε όσο παραμένουμε μέσα στο σπίτι αλλά και να κάνουν fashion statement με έναν ανεπιτήδευτο και cool τρόπο μόλις βγούμε έξω από αυτό.

«Ελπίδα, μοίρα, κακοκαιρία, άνεμοι, προδοσία. Όλα συμπίπτουν για να γίνουν μέρος της πραγματικότητάς μας, είτε πολιτικής, προσωπικής είτε και περιβαλλοντικής. Όλα αποτελούν κινδύνους. Ωστόσο, η ανάγκη για επιβίωση του ανθρώπινου είδους πάντα παίρνει το καλύτερο από το χειρότερο σενάριο», εξηγεί ο Γιώργος. Αυτό το «σήμα κινδύνου» βγαίνει και στους χρωματισμούς των ρούχων του, στο εκτυφλωτικό κίτρινο των φούτερ που «εκπέμπουν SOS», το σκούρο μπλε του ωκεανού σε μπλούζες, shorts και καπέλα, αλλά και το neutral μπεζ της άμμου σε T-shirts και αξεσουάρ, ολοκληρώνουν μία συλλογή – ωδή στη φύση και στον πλανήτη.

«Η Μέδουσα ήταν μια ελπίδα για τους ναυτικούς στο απόλυτο σκοτάδι. Και ένα τραγούδι που τραγουδούσαμε σαν παιδιά χωρίς να γνωρίζουμε τις συνέπειες που είχε, ήταν το φως που στο τέλος θα νικήσει το σκοτάδι», μας είπε ο Creative Designer των HardClo περνώντας το δικό του αισιόδοξο μήνυμα για την επόμενη μέρα της ζωής, της καθημερινότητας αλλά και της μόδας!
Credits
Photographer : Spyros Kokkonis
Art Direction and Design : NomasNoMore
Styling : George Karapetis
Muah : Sophia Kossada / Beehive Artists
Model : Dina Vasileva / Agencia Models
Δες επίσης: Με αυτό το στυλ παντελονιού όλες δείχνουμε πιο αδύνατες, όπως και αν το φορέσουμε!