Tα 7 μεγαλύτερα street style trends της άνοιξης, μας κολακεύουν όλες!

Διονυσία Καλαποθαράκου
Tα 7 μεγαλύτερα street style trends της άνοιξης, μας κολακεύουν όλες!

Δες ποια είναι πώς μπορείς να τα υιοθετήσεις.

Μέχρι πριν και από ένα μήνα γράφαμε πως οι «τάσεις μπορεί να παρουσιάζονται πρώτη φορά στα catwalks, αλλά διαμορφώνονται στον δρόμο» και το πιστεύαμε ολόψυχα. Τώρα, και από τη στιγμή που ολόκληρος ο πλανήτης δεν κυκλοφορεί στον δρόμο και οι influencers δεν ορίζουν τα street style trends, η παραπάνω ρήση θα μπορούσε να αναθεωρηθεί, αλλά θα ήταν άδικο.

Πάντα οι τάσεις που επικρατούν σε όλες τις σεζόν θα είναι αυτές που αποπνέουν εξωστρέφεια και μας παροτρύνουν να τις φορέσουμε και να βγούμε έξω «μαζί τους». Έτσι, στην παρακάτω gallery θα βρεις τα επικρατέστερα street style trends για τη σεζόν S/S 2020, όπως προλάβαμε να τα εντοπίσουμε πάνω στα αγαπημένα μας It-girls, πριν το καθολικό lockdown. Και τα επτά κολακεύουν όλους του σωματότυπους και εναρμονίζονται σε όλα τα στυλ.

Είτε οι ενδυματολογικές σου συνήθειες είναι εκκεντρικές, είτε καθωσπρέπει, είτε ultra girly και ρομαντικές, θα βρεις μία που να σου ταιριάζει και να θες να την ακολουθήσεις από την πρώτη στιγμή που θα βγούμε από το σπίτι. Για να υποδεχτούμε το υπόλοιπο αυτής της άνοιξης με αισιοδοξία και stylish looks!
Δες επίσης: Tρία fashion apps που θα σου φτιάξουν τη διάθεση (και θα σου δείξουν άπειρα νέα ρούχα!)