Το μοναδικό στυλ παπουτσιών που πρέπει να αποκτήσεις φέτος είναι sexy και άνετο

Διονυσία Καλαποθαράκου
Το μοναδικό στυλ παπουτσιών που πρέπει να αποκτήσεις φέτος είναι sexy και άνετο

Και ανυπομονούμε να το φορέσουμε με midi, floral φορέματα και στενές φούστες.

90S, «κυριλέ», λίγο επιτηδευμένα, περισσότερο «διασκεδαστικά»,όπως και να περιγράψεις τα mules μέσα θα πέσεις. Γιατί το αγαπημένο στυλ παπουτσιών όλων των κοριτσιών που μεγάλωσαν στα 00s βλέποντας ευλαβικά το «Sex&The City» και την Carrie Brandshaw να διασχίζει πάνω τους όλο το Μανχάταν, είναι πολλά περισσότερα από ένα πράγμα. Και φέτος την άνοιξη, στην πολύχρωμη εκδοχή τους, είναι και πάλι στη μόδα. Φούξια, γαλάζια, κίτρινα, κόκκινα, μοβ και όλα τα υπόλοιπα χρώματα της Ίριδας, πρωταγωνιστούν σε αυτό το shoe trends που κολακεύει κάθε γυναίκα, δίνοντας ένα stylish twist σε όλα τα σύνολα.

Στην παρακάτω gallery σου προτείνουμε πέντε, νέα και στυλάτα ζευγάρια για να ακολουθήσεις τώρα αυτό το shoe trend, τα οποία μπορείς να συνδυάσεις τόσο με βραδινά, όσο και με πρωινά looks εξαιτίας του χαμηλού τακουνιού τους. Φοριούνται με jean και μονόχρωμο πουκάμισο ή top, με ψηλόμεση crop παντελόνα και κορμάκι, με midi ρομαντικό floral φόρεμα αλλά και με sexy, στενό mini με όγκο στα μανίκια για το απόλυτο 90s vibes style!

Απόκτησε από τώρα αυτό που ταιριάζει στο στυλ σου και χρωματικά συνδυάζεται με ό,τι έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου και ετοιμάσου να κάνεις μία πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση την πρώτη μέρα μετά τη λήξη της καραντίνας.
Δες επίσης: 10 Denim μπουφάν που όλες πρέπει να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας

https://www.instagram.com/p/B9xNjEfqczb