Bride to be: Ο Demetrios στέλνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και προσμονής σε όλες τις μέλλουσες νύφες

Διονυσία Καλαποθαράκου
Bride to be: Ο Demetrios στέλνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και προσμονής σε όλες τις μέλλουσες νύφες

Μπορεί για λίγο να πατήσαμε το pause στη διοργάνωση αλλά σύντομα θα ζήσουμε, έτσι όπως την είχαμε πάντα ονειρευτεί, την «πιο όμορφη μέρα της ζωής μας». Φορώντας το νυφικό του αγαπημένου μας bridal Oίκου Demetrios!

1019 5404
1058
1061 7634
DR300 DR312S 2

Κάποια πράγματα κρύβουν μέσα τους μία νοσταλγία που μας κάνει να χαμογελάμε και μόνο που ανασύρουμε τη σκέψη τους στο μυαλό μας. Παραδείγματος χάριν οι κασέτες που ακούγαμε μικρές με το αγαπημένο μας pop συγκρότημα. Mπορεί να είχαν «λιώσει» μέσα στο βαρύ κασετόφωνό μας αλλά κάθε φορά που πατούσαμε το rewind και το play για να ακούσουμε το «τραγούδι» μας, νιώθαμε από την αρχή την ίδια έξαψη και την ίδια ευτυχία. Κάτι παρόμοιο θα συμβεί και μετά το τέλος των περιοριστικών μέτρων για την εξάλειψη της πανδημίας και με τις μέλλουσες νύφες και ο Οίκος νυφικών Demetrios περνάει ξεκάθαρα το δικό του αισιόδοξο και χαρούμενο μήνυμα: «μπορεί να πατήσαμε προσωρινά το pause, αλλά σύντομα θα γίνουν όλα όπως πριν και η καθεμία θα πραγματοποιήσει τον γάμο των ονείρων της με περισσότερη προσμονή και χαρά από ποτέ!»

Το αγαπημένο μας bridal house, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι είναι πολύ περισσότερα από έναν μέρος όπου μπορείς να ράψεις το νυφικό σου φόρεμα, στέκεται έμπρακτα δίπλα σε όλες τις γυναίκες που αναγκάστηκαν να αναβάλουν προσωρινά τον γάμο τους εξαιτίας του COVID-19, ή να ματαιώσουν εξ αρχής τη διοργάνωσή του, εμψυχώνοντάς τες και μεταφέροντας σε αυτές τη ψυχραιμία και τη θετική του αύρα. Ο Οίκος Demetrios, λέει με αγάπη και τρυφερότητα αυτό που όλοι γνωρίζουμε: όλα θα γίνουν, απλά σε άλλο χρονικό πλαίσιο.

«Κατανοώντας την δυσμενή κατάσταση που περνάμε όλοι, σε επίπεδο προσωπικό και επαγγελματικό, θέλω να πω στις κοπέλες που θα παντρευόντουσαν μέσα σε αυτό το διάστημα πως ό,τι βιώνουμε όλοι είναι κάτι προσωρινό, θα περάσει και θα βγούμε πιο δυνατοί όλοι μέσα από την μάχη. Συγκεκριμένα, για τις νύφες, ξέρουμε πως είναι ιδιαίτερα δύσκολο, να βάλουν σε ‘pause mode’ την πιο σημαντική μέρα της ζωής τους και συμμεριζόμαστε την αγωνία και την ανησυχία που βιώνει η καθεμία τους. Εμείς όμως συνεχίζουμε να δουλεύουμε καθημερινά για εσάς για να κάνουμε το όνειρο σας πραγματικότητα. Στεκόμαστε δίπλα σε κάθε γυναίκα που θέλει να ζήσει αυτή τη μέρα με γέλια, αγάπη, χορό και μουσική, φορώντας το νυφικό που εκείνη έχει ονειρευτεί», τάδε έφη ο σχεδιαστής Demetrios καθησυχάζοντας τις «bride to be» του υπόλοιπου χρόνου.

Μπροστά σε αυτήν την παγκόσμια, πρωτοφανή και δύσκολη συγκυρία, να χρειάζεται να «μένουμε όλοι σπίτι», αλλά ο Οίκος Demetrios συνεχίζει να «μένει δίπλα μας» και μας προτρέπει να συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, να προγραμματίζουμε και να αγαπάμε… τους γύρω αλλά και τον εαυτό μας. Όταν, λοιπόν, περάσει αυτή η κατάσταση θα είμαστε και πάλι ελεύθερες να προβληματιστούμε μόνο για ένα πράγμα: τι στυλ νύφης είμαστε! Αγαπάμε τις bohemian δαντέλες, τα ladylike μεταξωτά νυφικά σε ίσια γραμμή, τα sexy «γοργονέ» που αγκαλιάζουν τις καμπύλες ή τα fashionable ιβουάρ, ροζ ακόμα και baby blue; Ακόμα όμως και σε αυτόν τον χαρούμενο και ανάλαφρο προβληματισμό μας, ο Οίκος Demetrios θα μας δώσει τη βοήθεια και την απάντηση που χρειαζόμαστε για να λάμψουμε «εκείνη την ημέρα». Για να αναδείξουμε το μοναδικό μας στυλ με δυναμισμό και ασύγκριτη κομψότητα.
Μέχρι να συμβεί αυτό μένουμε σπίτι, αισιοδοξούμε, κάνουμε σχέδια και ονειρευόμαστε σε λευκό φόντο!
P.S. Με αγάπη Demetrios

Info: www.demetrios.gr
Instagram @demetriosbride
Facebook Demetrios Greece