20 Floral φορέματα για εσένα που βαρέθηκες τα μονόχρωμα σύνολα

Διονυσία Καλαποθαράκου
20 Floral φορέματα για εσένα που βαρέθηκες τα μονόχρωμα σύνολα

Και θες να νιώσεις «λίγο άνοιξη» και στην γκαρνταρόμπα σου.

To Πάσχα πέρασε, αυτό το ξεχωριστό για όλους μας Πάσχα, που μας γέμισε συγκίνηση και αγάπη ακόμα και μοιραστήκαμε στιγμές μόνο διαδικτυακά με τους δικούς μας ανθρώπους. Μετά από τα online τσουγκρίσματα αυγών και τις ευχές σε όλα τα social media, ήρθε η ώρα να ξαναβρούμε λίγο τους ρυθμούς μας και να εστιάσουμε σε κάτι διαφορετικό, πέρα από τις συνταγές για κουλουράκια και τους πειραματισμούς με τη vegan μαγειρίτσα….

Ας εστιάσουμε στην επόμενη μέρα μετά τη λήξη της καραντίνας και ας προμηθευτούμε από τώρα το πιο ωραίο, floral φόρεμα για να τη γιορτάζουμε. Γιατί καμία άνοιξη -ακόμα και αυτή η πρωτόγνωρη που βιώνουμε φέτος- δεν είναι άνοιξη αν δεν φορέσουμε το νέο μας, λουλουδάτο φουστάνι για να την «καλωσορίσουμε». Στην παρακάτω gallery θα βρεις 20, νέα σχέδια σε midi, midi και maxi μήκος, ιδανικά για κάθε στυλ και σωματότυπο.

Αν, λοιπόν, έχεις βαρεθεί τα συμβατικά, μονοχρωματικά, casual σύνολα και θες να προσθέσεις μία νότα αισιοδοξίας και girly διάθεσης στην ντουλάπα σου, μόλις βρήκες την επόμενη αγορά ρου. Συνδύασε το floral dress σου με sneakers, flat mules, ψηλοτάκουνα πέδιλα και cowboy boots και αντιμετώπισε τον κόσμο (και τη μόδα) με άλλη, πιο φωτεινή και «πολύχρωμη» αντίληψη!
Δες επίσης: Έξι sneaker trends που θα βλέπεις παντού μετά την καραντίνα