Με αυτές τις online fashion επιλογές θα ετοιμάσεις εύκολα την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα

Με αυτές τις online fashion επιλογές θα ετοιμάσεις εύκολα την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα

Plus: Super Διαγωνισμός!!!

Όταν στις αρχές του περασμένου Μαρτίου κατέβαζες από το πατάρι ή τα πάνω ράφια της ντουλάπας σου τα ανοιξιάτικα ρούχα σου, δεν μπορούσες να φανταστείς ότι θα τα… έβαζες πίσω στη θέση τους, όπως ακριβώς τα είχες βρει.

Φέτος την άνοιξη έμεινες εντός και δεν φόρεσες τα spring outfits σου. Από τον χειμώνα, λοιπόν, περνάμε κατευθείαν στο καλοκαίρι και για αυτόν ακριβώς τον λόγο, αυτές τις ημέρες οι περισσότερες από εμάς αφιερώνουμε τον ελεύθερό μας χρόνο στο σπίτι στην προετοιμασία της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας.

Η επιστροφή στο γραφείο, αλλά και οι καλοκαιρινές εξορμήσεις στην πόλη, έστω και με τους περιορισμούς τους, μας θέλουν stylish. Ακόμη, λοιπόν, και αν δεν έχουμε την άνεση ή την επιθυμία να επισκεφτούμε τα αγαπημένα μας fashion καταστήματα την περίοδο που διανύουμε, τα καλά νέα είναι πως μπορούμε να ανανεώσουμε την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα από την άνεση του σπιτιού μας. Άλλωστε, τώρα που μείναμε σπίτι, καταφέραμε να γίνουμε experts στο online shopping.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που θέλεις να μπεις ξανά σε fashion mood και να ενημερωθείς για τις τελευταίες τάσεις της μόδας, ρίξε μια ματιά στη λίστα που ακολουθεί. Περιλαμβάνει νέες αφίξεις από το ανανεωμένο e-shop της Toi&moi τις οποίες, μάλιστα, τώρα σου δίνουμε την ευκαιρία να αποκτήσεις εντελώς δωρεάν, μέσα από τον νέο μας διαγωνισμό!

Συγκεκριμένα, από τις 7 έως τις 13 Μαΐου, μπες στο Instagram του Queen.gr, follow @queengr και @toimoifashion, κάνε mention δυο φίλες σου στο post του διαγωνισμού και μπορεί να είσαι μία από τις τέσσερις τυχερές που θα κερδίσουν από μία δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ από την Toi&moi -την οποία και θα εξαργυρώσεις με τον ξεχωριστό κωδικό που θα σου σταλεί (διάβασε εδώ τους όρους του διαγωνισμού).


https://www.instagram.com/p/B_4OOJeKC5G/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δες, λοιπόν, τα δικά μας fashion must για το φετινό καλοκαίρι και άντλησε έμπνευση για να κάνεις πιο εύκολα τις επιλογές σου!

Τα αέρινα boho φορέματα για τις all day stylish εμφανίσεις

Το boho chic αποτελεί ένα στυλ που παραμένει στην κορυφή σε ό,τι αφορά στη μόδα για το καλοκαίρι του 2020. Ο καλύτερος τρόπος, λοιπόν, για να το πετύχεις και να το αναδείξεις εύκολα, είναι να επιλέξεις να εμπλουτίσεις τη γκαρνταρόμπα σου με μάξι αέρινα φορέματα, με εμπριμέ ή boho λεπτομέρειες. Στη νέα συλλογή της Toi&moi ανακαλύψαμε και τα δυο.

444

Νέες αφίξεις Toi&moi

One shoulder tops για μια girly «νότα» στα looks σου

Μια fashion επιλογή που παραμένει στη λίστα με τις πιο «in» στυλιστικές επιλογές και το φετινό καλοκαίρι είναι εκείνη που θέλει να βγάζεις τους ώμους σου σε κοινή θέα -και για την ακρίβεια, τον έναν από τους δύο. Τα one shoulder tops αξίζουν μια θέση στη γκαρνταρόμπα σου διότι απλούστατα, θα χαρίσουν στις εμφανίσεις σου μια πιο girly «νότα». Φυσικά, είναι απίστευτα βολικά, αφού συνδυάζονται εύκολα με τζιν, φούστες και τις αγαπημένες σου καλοκαιρινές παντελόνες, δίνοντας μια πιο chic διάσταση σε ένα απλό look. Είτε λατρεύεις το total white look είτε προτιμάς το χρώμα στις εμφανίσεις σου, υπάρχουν επιλογές. Για ρίξε μια «ματιά» σε αυτά τα one shoulder tops με τη λεπτομέρεια της κορδέλας που δένει στη μέση.

666

Νέες αφίξεις Toi&moi

Τα must sexy φορέματα για τις επίσημες καλοκαιρινές βραδιές

Στη λίστα με τα must oufits για το φετινό καλοκαίρι, καλό είναι να περιλαμβάνονται και τουλάχιστον δύο φορέματα για τις πιο επίσημες καλοκαιρινές σου εμφανίσεις. Ακόμη και αν προτιμάς το casual chic στυλ από το πρωί μέχρι το βράδυ, σίγουρα θα χρειαστεί να φορέσεις κάτι πιο επίσημο και κλασικό τους επόμενους μήνες. Επιμένοντας, λοιπόν, στα all time classics του καλοκαιριού, αξίζει να εξοπλίσεις τη γκαρνταρόμπα σου με ένα εφαρμοστό, μαύρο, μίνι φόρεμα, όπως αυτό που ανακαλύψαμε φέτος στη Toi&moi με το βολάν και την ανοιχτή πλάτη. Εξίσου απαραίτητο για τις βραδινές σου εξόδους είναι φέτος και ένα maxi φόρεμα με cut out στο πόδι και κορδέλα που δένει γύρω από τον λαιμό. Τι θα έλεγες για έντονο κόκκινο;

κοκκινο

Νέες αφίξεις Toi&moi

Chic και στο γραφείο

Βέβαια, εκτός από fashion επιλογές για τις βόλτες σου, θα χρειαστεί να μεριμνήσεις και για τα καλοκαιρινά ρούχα που θα φοράς στο γραφείο ή τα επαγγελματικά σου ραντεβού. Και σε αυτή την περίπτωση, μπορείς να στραφείς σε κομμάτια τα οποία μπορείς να συνδυάζεις εύκολα με άλλα ρούχα για να δημιουργείς κάθε φορά ένα διαφορετικό, στυλιστικό αποτέλεσμα. Στα δικά μας office must για φέτος το καλοκαίρι περιλαμβάνεται ένα paperbag carrot παντελόνι που φοριέται κάθε ώρα της ημέρας και συνδυάζεται εύκολα με πολλά χρώματα και φυσικά, μένοντας «πιστές» στο boho chic, δεν θα παραλείψουμε να επιλέξουμε και μια εντυπωσιακή μάξι φούστα.

φοθστα

Νέες αφίξεις Toi&moi

Λέμε «ναι» στο κρουαζέ για έξτρα θηλυκότητα

Κρουαζέ και θηλυκότητα πηγαίνουν εδώ και χρόνια μαζί. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που το κρουαζέ (προέρχεται από τη γαλλική λέξη croise που σημαίνει σταυρωτό) παραμένει στη μόδα και το φετινό καλοκαίρι και μάλιστα, συνδυάζεται άψογα με το λινό. Αν θέλεις να προσδώσεις μια επιπλέον «νότα» θηλυκότητας στις εμφανίσεις σου, ένα αμάνικο φόρεμα με κρουαζέ κούμπωμα και ζώνη στη μέση είναι μια επιλογή που θα σε συνοδεύσει στο γραφείο, αλλά και τη βόλτα. Ωστόσο, όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και το φετινό, στη λίστα με τα νέα σου καλοκαιρινά outfit αξίζει να περιλαμβάνεται και μια ολόσωμη φόρμα. Τι λες για αυτή τη λινή κρουαζέ ολόσωμη φόρμα που ανακαλύψαμε online;

ονλινε

Νέες αφίξεις Toi&moi

Κάνε, λοιπόν, online την έρευνα αγοράς σου, γνώρισε τις τάσεις της μόδας που θα κυριαρχήσουν αυτό το καλοκαίρι και λάβε μέρος στον διαγωνισμό μας για να κερδίσεις τις πιο fashion δώροεπιταγές από την Toi&moi και να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου. Διότι μπορεί φέτος την άνοιξη να μείναμε εντός όμως, το καλοκαίρι που έρχεται μας περιμένει να το απολαύσουμε εκτός, ακόμη και αν είναι λίγο διαφορετικό από όλα όσα έχουμε ζήσει μέχρι σήμερα!