Black Salt Bikini: Tα πιο κομψά μονοχρωματικά μαγιό παρουσιάζουν τη νέα, εντυπωσιακή συλλογή τους

Διονυσία Καλαποθαράκου
Black Salt Bikini: Tα πιο κομψά μονοχρωματικά μαγιό παρουσιάζουν τη νέα, εντυπωσιακή συλλογή τους

Λευκό ολόσωμο με ζώνη και τολμηρό cleavage ή χακί μπικίνι με «σούρες» στο girly top του; Αυτό θα είναι το δίλημμα των επόμενων ημερών.

«Ayesha»: μία λέξη που σημαίνει μια λέξη που σημαίνει «γυναίκα» και έχει δώσει το όνομά της στη φετινή συλλογή S/S 2020 του αγαπημένου μας swimwear brand, Black Salt Bikini brand. Διατηρώντας και φέτος την μινιμαλιστική ταυτότητα των δημιουργιών της, η Άννα Κοβάτσεβιτς, Creative Director ενός από των πιο κομψών, ελληνικών labels μαγιό, των Black Salt Bikini, επέλεξε να ονομάσει την καινούργια της συλλογή «Ayesha», βάζοντας στο επίκεντρο των σχεδίων της την ανάδειξη της γυναικείας θηλυκότητας και προσωπικότητας.

https://www.instagram.com/p/B_7vvgmlFx3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Myra White F1

Πιστή στα χαρακτηριστικά μονοχρωματικά της ολόσωμα και bikinis, παίζοντας με ultra chic color blocked συνδυασμούς, με εντυπωσιακά cut outs αλλά και pin up λεπτομέρειες όπως πιέτες και σούρες, ενώ για πρώτη φορά παρουσιάζει strapless tops ως μέρος των sexy two pieces σχεδίων της. Σε διακριτικούς dusty pink και καφέ τόνους, σε διαχρονικά φινετσάτα άσπρα, κόκκινα και μαύρα χρώματα αλλά και σε «so hot right now» αποχρώσεις όπως χακί και light blue, τα νέα μαγιό των Black Salt Bikini (τα βλέπεις αναλυτικά στην παρακάτω gallery) δεν μας κάνουν μόνο να ανυπομονούμε να έρθει το καλοκαίρι αλλά και να εφευρίσκουμε fashionable τρόπους να τα φορέσουμε, ως κορμάκια ή crop tops μέσα από πουκάμισα και denim jackets, τώρα την άνοιξη.

Γιατί τα μαγιό που σε κολακεύουν και αναδεικνύουν το στυλ και τον σωματότυπό σου με την άριστη εφαρμογή τους, είναι κρίμα να τα «χαίρεσαι» μόνο λίγους μήνες τον χρόνο. Τα Black Salt Bikini έχουν τις προϋποθέσεις για να τα «χαίρεσαι» πάντα και παντού! Και αυτό δεν είναι καθόλου «μικρό» (aka «Ayesha»).
Δες επίσης: Aυτό το κάπως «παιδικό» ρούχο είναι μεγάλη τάση το φετινό καλοκαίρι