Δέκα τάσεις στα γυαλιά ηλίου που τώρα που βγήκαμε από το σπίτι μπορούμε να υιοθετήσουμε

Διονυσία Καλαποθαράκου
Δέκα τάσεις στα γυαλιά ηλίου που τώρα που βγήκαμε από το σπίτι μπορούμε να υιοθετήσουμε

Πολυγωνικά, στρογγυλά ή παραλληλόγραμμα σε φουτουριστικό design, αυτά τα σχέδια μας κάνουν να ανυπομονούμε «να κοιτάξουμε τον ήλιο κατάματα».

Όσο #μείναμεσπίτι σίγουρα προστατέψαμε την υγεία τη δική μας και των γύρω μας -και γι’ αυτό θα συνεχίσουμε να προσέχουμε και τις μετακινήσεις μας από εδώ και μετά- αλλά αφήσαμε για λίγο στην άκρη πράγματα που κάναμε στην καθημερινότητά μας σχεδόν μηχανικά. Όπως το να φοράμε τα γυαλιά ηλίου μας. Μένοντας μέσα στο σπίτι τις περισσότερες ώρες της ημέρας σίγουρα δεν ήταν το αξεσουάρ που πρωταγωνιστούσε στις εμφανίσεις μας, αλλά τώρα που «αντικρίζουμε και πάλι τον ήλιο» (#diplis) τα γυαλιά μας θα κερδίσουν τις εντυπώσεις στο look μας και γι΄αυτό βρήκαμε τα δέκα πιο hot σχέδια για τη σεζόν S/S 2020 έτσι όπως μας τα παρουσίασαν οι μεγαλύτεροι Οίκοι Μόδας του κόσμου.

Πολυγωνικά, retro σε σχήμα πεταλούδας, με φουτουριστικά designs που θυμίζουν σκηνές από την ταινία «Matrix», αλλά και ρομαντικά seventies και fashionable λευκά, κυριαρχούν στα sunglasses trends του φετινού καλοκαιριού και μία ματιά παρακάτω θα σε πείσει πως ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου πρέπει να είναι η επόμενη αγορά σου. Μετά θα ακολουθήσει σίγουρα ένα μαγιό, αλλά αυτό θα το αναλύσουμε σε επόμενο άρθρο (γράφουμε και κλείνουμε πονηρά το μάτι)!
Δες επίσης: Aυτό το κάπως «παιδικό» ρούχο είναι μεγάλη τάση το φετινό καλοκαίρι