To crop top πέθανε! Ζήτω το crop top!

Διονυσία Καλαποθαράκου
To crop top πέθανε! Ζήτω το crop top!

Γιατί θα αγαπάμε για πάντα αυτό το στυλ μπλούζας, ακόμα και αν θεωρείται ξεπερασμένο.

H Melanie C την «ίδρωνε τη φανέλα» στα video clips των Spice Girls. H Βritney Spears ανεβοκατέβαινε ένα ολόκληρο λύκειο με το λευκό της πουκάμισο δεμένο κόμπο στο video του «Oops!...I Did It Again». Βρισκόμαστε στα τέλη της δεκαετίας του 1990 και στις αρχές των 00s. Bρισκόμαστε στην εποχή που ό,τι φορούσαν τα hot κορίτσια της αμερικανικής και της βρετανικής pop σκηνής στα τραγούδια που έπαιζε νυχθημερόν στο MTV, γινόταν trend. Και αυτά τα κορίτσια πίσω σε εκείνα τα ωραία χρόνια, φορούσαν crop tops! Και έδειχναν τους κοιλιακούς που είχαν με κόπο δημιουργήσει σε prive αίθουσες γυμναστηρίων κάτω από τις οδηγίες αυστηρών personal trainers.

Είκοσι χρόνια μετά το να φροντίζεις το σώμα σου είναι το ίδιο επίκαιρο το να φοράς όμως μικροσκοπικά, κοντά μπλουζάκια για να τονίσεις απλά τους κοιλιακούς σου είναι κάπως ξεπερασμένο. Κάπως επιφανειακό και ολίγον tacky. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως το αγαπημένο μας crop top είναι ένα ρούχο που του αξίζει να χαθεί στη λήθη. Το αντίθετο. Μπορεί να φορεθεί και σήμερα με σύγχρονους και stylish τρόπους, όπως αυτοί οι έξι που σου παρουσιάζουμε και σου αναλύουμε στην παρακάτω gallery.

Γιατί το «λαός χωρίς παρελθόν δεν έχει μέλλον» ισχύει και στη μόδα. Πάντα υπάρχει τρόπος να επαναπροσδιορίζουμε κομμάτια που στιγμάτισαν τις ενδυματολογικές καταβολές μας και το crop top είναι σίγουρα ένα από αυτά… (έγραψε και δυνάμωσε το «Torn» της Natalie Imbruglia).
Δες επίσης: To τρικ για τέλειο μπούστο με όλα τα ρούχα είναι πιο απλό από όσο νομίζεις