Squadded: Η νέα τάση στο shopping που θα λατρέψεις εσύ και οι φίλες σου στα χρόνια του κορονοϊού

Squadded: Η νέα τάση στο shopping που θα λατρέψεις εσύ και οι φίλες σου στα χρόνια του κορονοϊού

Η «εξόρμηση» για αγορές σε online καταστήματα δεν ήταν ποτέ πιο ευχάριστη.

Ο κορονοϊός μάς υπενθύμισε όλο αυτό το διάστημα του εγκλεισμού ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την ανθρώπινη επαφή, από μία βόλτα παρέα με ένα αγαπημένο μας πρόσωπο και από μια κουβέντα face to face. Ευτυχώς, όμως, η τεχνολογία- ακόμα και μέσω social distancing- μάς βοήθησε να μη χάσουμε επαφή με όσους αγαπάμε. Το facetime, το zoom ή το skype κατέληξαν να είναι μια αχτίδα φωτός στο τούνελ του υποχρεωτικού αυτοπεριορισμού.

Επειδή, όμως, είμαστε γυναίκες και αγαπάμε τη μόδα, όσο κι αν πιστεύουμε το αντίθετο, κανένας δεν μπορεί να μας στερήσει το στυλ, τη φροντίδα του εαυτού μας και το… shopping. Αν ανήκεις σε εκείνα τα κορίτσια που θέλεις ακόμα να πραγματοποιείς περιορισμένες μετακινήσεις για την προστασία από τον κορονοϊό και βολεύεσαι με το online shopping, σου έχουμε πολύ ευχάριστα νέα! Μπορείς πλέον να απολαμβάνεις το e-shopping παρέα με τις κολλητές σου.

shopping trend 2

Πώς γίνεται αυτό; Με τη βοήθεια της δωρεάν εφαρμογής «Squadded Shopping Party», η οποία εμφανίστηκε στις ζωές μας για να κάνει πιο ευχάριστη την καθημερινότητά μας και τις αγορές μας. Πρόκειται για ένα free app, το οποίο μπορείς να κατεβάσεις στον υπολογιστή σου και έχει ως σκοπό να κάνει τις ηλεκτρονικές αγορές σου πιο κοινωνικές, επιτρέποντάς σου να κάνεις αγορές στο διαδίκτυο σε ομάδες. Κι αν αναρωτιέσαι ποια online shops θα βρεις εκεί, οι επιλογές είναι πολλές: ASOS, Zara, Topshop, ακόμα και Sephora είναι μόνο μερικά από τα brands που θα σου προσφέρουν την πιο ευχάριστη online περιήγηση για να βρεις τα ρούχα ή τα καλλυντικά που έψαχνες και φυσικά να έχεις την έγκριση των καλύτερών σου φίλων.

app

Επίσης, αν έχεις δικό σου fashion brand, μπορείς τώρα να καταχωρίσεις τον δικό σου ιστότοπο στο Squadded, ώστε οι πελάτες σου να μπορούν να τον χρησιμοποιούν κατά τη διάρκεια των αγορών τους. Και- πίστεψέ μας- αυτό σίγουρα θα λειτουργήσει υπέρ σου στη φάση που βρίσκεται η οικονομία.

Αν, λοιπόν, σήμερα ψάχνεις μια καλή δικαιολογία για να «ξεχυθείς» στα online shops, δεν έχεις παρά να κατεβάσεις το Squadded Shopping Party, να δώσεις διαδικτυακό ραντεβού με τις φίλες σου και όλες μαζί να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας, αλλά και να διασκεδάσετε μέσα από μια μοναδική online shopping εμπειρία.

Διάβασε ακόμα: 7 διαφορετικοί τρόποι να εντάξεις τα puff sleeves στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις