Blue(s) addiction: 10 looks που αποδεικνύουν ότι το μπλε χρώμα είναι η επιτομή της κομψότητας

Blue(s) addiction: 10 looks που αποδεικνύουν ότι το μπλε χρώμα είναι η επιτομή της κομψότητας

Ένα διαχρονικό χρώμα, που μπορείς να εντάξεις στα looks σου με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους πραγματοποιώντας statement εμφανίσεις.

Ο κόσμος της μόδας μπορεί να χωριστεί σε δύο κατηγορίες: σε εκείνους που λατρεύουν τα φωτεινά χρώματα και σε εκείνους που δεν τα αγαπούν. Σε αυτούς που προτιμούν λαμπερές αποχρώσεις στο ντύσιμό τους και σε εκείνους που μένουν πιστοί στο μπεζ και το μαύρο. Υπάρχει, όμως, ένα χρώμα που είναι αποδεκτό από όλους και σχεδόν ισορροπεί ανάμεσα σε αυτές τις δύο κατηγορίες: το μπλε.

Denim, navy ή royal blue, μπλε του κοβαλτίου ή σιέλ, μπλε ελεκτρίκ. Οι αποχρώσεις του μπλε είναι πολλές και κάθε μία από αυτές συγκεντρώνει αυτήν τη διαχρονικότητα και κομψότητα που αναζητά κάθε γυναίκα στις καθημερινές ή πιο επίσημες εμφανίσεις της. Το μπλε είναι το χρώμα που κάνει κάθε ρούχο να δείχνει πιο «ακριβό» χωρίς απαραίτητα να έχει χρειαστεί να ξοδέψουμε τον μισό μισθό μας.

Γι’ αυτό, λοιπόν, συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery 10 summer looks που περιέχουν μπλε χρώμα και μπορούν να σε εμπνεύσουν να δημιουργήσεις τις πιο στυλάτες εμφανίσεις σου από εδώ και στο εξής, αλλά και να αξιοποιήσεις fashion items, που ίσως είχες ξεχάσει στην ντουλάπα σου.

Όπως έχει πει και η color therapist, Constance Hart, «η συνεχής έκθεση στο μπλε χρώμα όχι μόνο χαρίζει στυλ, αλλά μας βοηθά να αγγίξουμε τις υψηλότερες σφαίρες του νου».

Διάβασε ακόμα: Πριν αγοράσεις ένα ζευγάρι παπούτσια δες αν συγκεντρώνει αυτά τα χαρακτηριστικά…