Tube Top: Καλωσορίζουμε την επιστροφή του πιο sexy trend της δεκαετίας του '90

Διονυσία Καλαποθαράκου
Tube Top: Καλωσορίζουμε την επιστροφή του πιο sexy trend της δεκαετίας του '90

Είσαι έτοιμη να (ξανά)δείξεις ώμους και κοιλιακούς;

Σαν γνήσια τέκνα της δεκαετίας του 1990, αυτής της ανέφελης περιόδου που το μόνο μας ουσιαστικό πρόβλημα ήταν το πώς θα βλέπαμε Baywatch και BH 90210 αφού «έπεφτε» το ένα πάνω στο άλλο, τα μάτια μας σχηματίζουν καρδούλες όταν βλέπουμε comebacks fashion items εκείνης της εποχής. Και το καλοκαίρι του 2020 η πιο cool επιστροφή μπλούζας που είδαμε ήταν αυτή του στράπλες top (aka tube top) στην cropped ή και την κανονική εκδοχή του. Θηλυκό αλλά και sexy, αυτό το «τετράγωνο» μπλουζάκι (από το σχήμα του πήρε άλλωστε και το όνομά του) σημάδεψε το street style μίας ολόκληρης δεκαετίας και σήμερα είναι και πάλι επίκαιρο και συνυφασμένο με την κουλτούρα του less is more. Μετά από μία πανδημία και μία τρίμηνη σχεδόν καραντίνα, δεν αναζητούμε όλες λίγο περισσότερο τα «απλά πράγματα», στη ζωή και στη μόδα;

https://www.instagram.com/p/B1eYfElivOw


Tα στράπλες μπλουζάκια φοριούνται μέσα από καλοκαιρινά κοστούμια με oversized φαρδιά blazers, με ψηλόμεσα jeans, με ανοιχτά ανδρικά πουκάμισα και loose shorts, ακόμα και μέσα από denim overalls για αυθεντικά retro εμφανίσεις. Αφήνουν ακάλυπτους τους ώμους -ό,τι πιο αισθησιακό χωρίς να γίνεται καθόλου προκλητικό- και αναδεικνύουν τη μέση, κάτι λίγο «παλιακό» σε σχέση με τη γυναικεία σιλουέτα αλλά πάντα κομψό.

https://www.instagram.com/p/B_X1u9kBAfJ


Αν, λοιπόν, θες να κάνεις μία minimal προσθήκη στην γκαρνταρόμπα σου αυτό το καλοκαίρι τα tube tops είναι μονόδρομος. Διάλεξε ένα σε μαύρη ή λευκή εκδοχή, φόρεσέ το με το αγαπημένο σου φαρδύ παντελόνι ή μία midi φούστα σε άλφα γραμμή και ετοιμάσου για να κάνεις «επιστροφή στο παρελθόν» της μόδας, σκιαγραφώντας έτσι το «μέλλον» της αυτό το καλοκαίρι.
Δες επίσης: Το νυφικό της Meghan Markle είχε προβληματίσει πολύ τη Βασίλισσα Ελισάβετ για τον εξής λόγο...