Δώδεκα ολόσωμα μαγιό που μπορείς να τα φορέσεις και ως κορμάκια εκτός παραλίας

Διονυσία Καλαποθαράκου
Δώδεκα ολόσωμα μαγιό που μπορείς να τα φορέσεις και ως κορμάκια εκτός παραλίας

Mε κάποιο από αυτά τα bodysuits και το ψηλόμεσο jean σου θα είσαι πολύ κομψή σε κάθε σου βόλτα στην πόλη!

Τι αγαπάει να φοράει ένα κορίτσι στην πόλη για να νιώθει άνετα αλλά να βρίσκεται και μέσα σε summer mood; Κορμάκι, denim παντελόνι και τα flats με τα οποία νιώθει πιο άνετα. Τι γίνεται όμως αν στην παραπάνω εξίσωση αντί για bodysuit βάλεις ένα ολόσωμο μαγιό; Γίνεται ότι με ένα «σμπάρο έχεις πιάσει δύο τριγώνια». Δηλαδή έχεις αγοράσει και ένα one-piece μαγιό που θα φοράς στην παραλία και θα είσαι κομψή και στυλάτη στη θάλασσα αλλά έχεις αποκτήσει και ένα «κορμάκι» για τις περιπλανήσεις σου και τις εξόδους σου στην πόλη.

Για να συμβεί αυτό όμως το ολόσωμο μαγιό που θα επιλέξεις θα πρέπει να έχει κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά: 1) να μην έχει ένα υπερβολικά summerish μοτίβο. Κατά προτίμηση να είναι μονόχρωμο ώστε να συνδυάζεται με τα πάντα. 2) Nα μην έχει υπερβολικά πολλά διακοσμητικά στοιχεία που να θυμίζουν παραλία, όπως κορδόνια, σχοινιά και βολάν. 3) Να μην είναι πολύ «παρτό» ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα να το φορέσεις με ένα όχι και τόσο ψηλόμεσο ρούχο. Και εμείς βρήκαμε για εσένα στην παρακάτω gallery δώδεκα, νέα σχέδια της αγοράς που πληρούν όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Διάλεξε ποιο σχέδιο ταιριάζει στο στυλ σου και ποιο πιστεύεις πως θα σου φανεί χρήσιμο και στο αστικό περιβάλλον αλλά και στις διακοπές σου και καλά ψώνια!
Δες επίσης: Ξέρεις κάθε πότε πρέπει να αλλάζεις τις πιτζάμες σου;