To καλοκαίρι δεν είναι εποχή είναι συναίσθημα και η Calzedonia μας δείχνει πώς να το βιώσουμε έντονα

Διονυσία Καλαποθαράκου
To καλοκαίρι δεν είναι εποχή είναι συναίσθημα και η Calzedonia μας δείχνει πώς να το βιώσουμε έντονα

H νέα beachwear collection της Calzedonia λανσάρεται μέσα από ένα φυσικό storytelling, τόσο περιγραφικό, που μας προκαλεί να «βουτήξουμε» στο φετινό καλοκαίρι και να το ζήσουμε στο έπακρο.

17 Beach 274 copy
CLZ 211
02 CapeTown 148
10 CapeTown 553
CLZ 212
CLZ 210
22 Beach 400
CLZ 28

Ο πιο «σωστός» αφηγηματικό τρόπος για να πεις μια ιστορία είναι αυτός που μπορεί να γίνει τόσο παραστατικός ώστε η πλοκή, οι χαρακτήρες και η δράση της να «ζωντανεύει» μπροστά στα μάτια των ακροατών σου. Είναι αυτός που μετατρέπει τις λέξεις και τις εικόνες που περιγράφεις σε συναισθήματα και για το καλοκαίρι του 2020 αυτός ο τρόπος είναι εκείνος που δανείζεται η Calzedonia για να μας παρουσιάσει την πιο κομψή beachwear συλλογή που έχουμε δει τελευταία. Ένα storytelling γεμάτο fashionable ολόσωμα και bikinis, είναι ο τρόπος του αγαπημένου μας brand να μας πάρει από το χέρι και να μας κάνει να βουτήξουμε σε κρυστάλλινα νερά, πραγματικά και νοητά.

Η beachwear collection της Calzedonia παρουσιάζεται μέσα από μία αυθόρμητη και συναρπαστική αφήγηση, γεμάτη ωραία vibes και αποτυπώνεται οπτικά μέσα από τον φακό του αναγνωρισμένου διεθνή φωτογράφου, Ben Watts. Ο καλλιτέχνης απαθανάτισε αληθινές ιστορίες κοριτσιών που χαίρονται τον ήλιο και τη θάλασσα μέσα από λήψεις που εκφράζουν αυθεντικές και αυθόρμητες στιγμές.

Στις φωτογραφίες του Άγγλου φωτογράφου συναντάμε εικόνες και αισθήσεις συνυφασμένες με το καλοκαίρι: κορίτσια με funky bikinis και κομψά ολόσωμα που γελάνε με τις φίλες τους στην αμμουδιά, που πιάνουν ψηλά τα μαλλιά τους για να βουτήξουν ή που τυλίγονται με την πετσέτα μόλις βγουν από το νερό, μας ψιθυρίζουν μία «ιστορία καλοκαιριού» γνώριμη αλλά και τόσο επιθυμητή ταυτόχρονα. Γιατί αυτή η εποχή που τόσο στυλάτα μας συστήνει η Calzedonia είναι αυτή που όλες θέλουμε να ζούμε σε λούπα ξανά και ξανά.

Με τον θετικό, αυθεντικό και άκρως καλοκαιρινό mood, η καμπάνια μας ταξιδεύει στις λευκές ακτές της Νοτίου Αφρικής και μας ωθεί να ζήσουμε δυνατά το καλοκαίρι μέσα από τα νέα σχέδια Calzedonia. Κομμάτια με μια vintage αίσθηση, inca prints, διαχρονικές ρίγες σε ολόσωμα, micro floral μοτίβα σε bikinis και all time classic μονόχρωμα σχέδια, που κολακεύουν και αναδεικνύουν κάθε σωματότυπο γίνονται το κομμάτι αυτό της «ιστορίας» που δεν θες μόνο να «ακούσεις» αλλά και να φορέσεις.

Με την Crinkle Collection να πρωτοστατεί στα beachwear trends της σεζόν το γκοφρέ 3D υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένα τα μαγιό, ξεχωρίζει για το πρωτότυπο και cool στιλ του και προτείνεται σε μονόχρωμες φωτεινές αποχρώσεις αλλά και σε vintage liberty prints. Τα συγκεκριμένα σχέδια διατίθενται σε τopς τρίγωνα, στράπλες, ενισχυμένα τριγωνάκια και χιαστί push-ups ενώ είναι κοινό μυστικό πως τα μαγιό της Crinkle προσαρμόζονται τέλεια στις διαφορετικές ανάγκες και ιδιαιτερότητες κάθε σιλουέτας κάνοντας τη κάθε γυναίκα να αισθάνεται άνετα με το σώμα της.

Το επόμενο κομμάτι αυτής της καλοκαιρινής «ιστορίας» που μυρίζει αντηλιακό καρύδα και αλάτι έχει τίτλο «Bottoms» και αφορά τις νέες προτάσεις της Calzedonia σε διαχρονικά επίκαιρα σλιπ με δαντέλα, up–to-date Brazilian σχέδια με V μπροστινό κόψιμο, ψηλόμεσα σε 80’s style και θηλυκά girly σλιπ με δεσίματα στη μέση, πολυμορφικές φάσες, βολάν. Κομμάτια που μπορούν όλα να συνδυαστούν με το ασορτί ή και με διαφορετικό top και να δημιουργήσουν ένα μαγιό που θα σε βοηθήσει να κάνεις fashion statement χωρίς να καταβάλεις την παραμικρή προσπάθεια.

Αν όμως δεν είσαι fan των bikinis, αλλά των one-pieces, τότε το επόμενο κομμάτι της «ιστορίας» θα γίνει και το αγαπημένο σου: τα ολόσωμα είναι τα νέα must-have μαγιό του 2020. Είναι σοφιστικέ, κομψά και τονίζουν τέλεια τη σιλουέτα. Είναι τα cool items που θες να φοράς και εκτός παραλίας με ένα τζιν shorts ή με ένα μακρύ παρεό σαν φούστα, έχεις δημιουργήσει το πιο chic island outfit. Στα highlights του brand κατατάσσουμε σίγουρα, το ριγέ ολόσωμο χωρίς μπανέλες, με λεπτές τιράντες, φιόγκους και κορδόνια, το οποίο προσαρμόζεται εύκολα και δένει στην πλάτη όπως επιθυμείς. Ξεχωρίζει για την πικέ υφή, το πολύ ελαφρύ ύφασμα και V λαιμόκοψή του. Επίσης, για όσες αγαπάμε τα κλασικά σχέδια, το αισθησιακό total black ολόσωμο Calzedonia με βαθύ κόψιμο στο ντεκολτέ και τους γοφούς είναι ό,τι πρέπει όχι μόνο για τις βουτιές σου στη θάλασσα αλλά και για μία sexy βραδινή εμφάνιση μέσα από ένα ψηλόμεσο, denim παντελόνι και ψηλοτάκουνα mules.


H «ιστορία» όμως δεν τελειώνει εδώ. Είναι όλες αυτές οι λέξεις και οι εικόνες που μας βοηθούν να «χτίσουμε» αναμνήσεις και να μαζέψουμε στιγμές για τον χειμώνα που θα έρθει. Είναι τα μαγιό με τα τροπικά jungle prints, είναι το μπικίνι «Federica» με γκλίτερ νήματα συνδυασμένα με αποχρώσεις που παραπέμπουν σε γήινα χρώματα και τονίζουν το μαύρισμα, είναι το μαγιό «Εlena» – ένα από τα πιο cool κομμάτια της συλλογής που αποπνέει το glam και τη μοναδικότητα του brand Calzedonia. Ένας συνδυασμός 70s ντιζάιν με κλασικές γραμμές σε λευκό χρώμα, με ξύλινους κρίκους και ρετρό ψηλόμεσα σλιπ.
Είναι και τα mini-me σχέδια για τις μικρές φίλες του label που τις μαθαίνουν από νεαρή ηλικία να ακολουθούν τα όνειρά τους, να ζουν το καλοκαίρι τους και να γράφουν πάντα τη δική τους ιστορία με τρόπο μοναδικό και αυθόρμητο! Το storytelling δεν σταματάει εδώ, το αντίθετο… αυτό το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε και μαζί με το αγαπημένο μας beachwear brand σκοπεύουμε να το ζήσουμε στο έπακρο.. και μετά να το διηγηθούμε σε όποιον θέλει να πάρει κάτι από την αύρα του!