DAY&NIGHT: Τα υποδήματα που δεν θα αποχωριστούμε φέτος το καλοκαίρι!

DAY&NIGHT: Τα υποδήματα που δεν θα αποχωριστούμε φέτος το καλοκαίρι!

Όσες από εμάς παρακολουθούν εντατικά τον χώρο της μόδας, γνωρίζουν καλά πως οι ώρες της ημέρας χωρίζονται και σε διαφορετικά outfit. Ακόμη και οι πιο αρχάριες, γνωρίζουν πως υπάρχουν συγκεκριμένα ρούχα και αξεσουάρ, τα οποία απευθύνονται σε συγκεκριμένες περιστάσεις. Δεν πρόκειται για κάποιον «άγραφο» νόμο, αλλά για κάποιους κανόνες που σκοπό έχουν να κάνουν ακόμη πιο λειτουργική την καθημέρινοτητά μας. Για παράδειγμα, όσο κι αν λατρεύουμε τα μικροσκοπικά βραδινά μας clutch ή τα επίσημα πέδιλα που έχουμε στην παπουτσοθήκη μας, σε καμία περίπτωση δεν θα τα φορούσαμε στο γραφείο, όχι μόνο γιατί μοιάζουν παράταιρα, αλλά γιατί πρακτικά δεν μας εξυπηρετούν.

Ακριβώς για αυτό, είναι σημαντικό χωρίς να χρειαστεί να βάλουμε βαθιά το χέρι στο πορτοφόλι μας, να διαμορφώσουμε μία «πλούσια» γκαρνταρόμπα, η οποία θα ανταποκρίνεται σε καθημερινές αλλά και πιο βραδινές περιστάσεις. Παρόλα αυτά, το σημείο που αξίζει να εστιάσουμε, είναι τα παπούτσια, αφού αποτελούν τη λεπτομέρεια που μπορεί να «απογειώσει» τα look μας.

adams 1

Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε δημιουργήσει ένα fashion ημερήσιο πρόγραμμα, αντιστοιχώντας σε κάθε στιγμή της ημέρας τα κατάλληλα καλοκαιρινά υποδήματα από την Adam’s Shοes, για να ξέρεις ακριβώς τι θα φορέσεις τους επόμενους μήνες!

adams 2

Για το απαιτητικό ωράριο του γραφείου

Εάν η απασχόλησή σου, απαιτεί ευελιξία και αρκετά… πέρα δώθε στους διαδρόμους του γραφείου, εάν είσαι μία από εμάς που φεύγει πολύ νωρίς το πρωί από το σπίτι και γυρίζει αργά το βράδυ με πόδια πρησμένα από την κούραση, τότε να ξέρεις πως ένα ζευγάρι εσπαντρίλ, είναι ο «σύμμαχος» που χρειάζεσαι φέτος το καλοκαίρι! Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το παπούτσι που έχει «σφραγίσει» την πιο πιο ηλιόλουστη περίοδο του έτους και έχει αγαπηθεί από γυναίκες και άντρες, έχει την τιμητική του στις βιτρίνες των καταστημάτων και τις σελίδες των περιοδικών. Επειδή τα σχέδια που υπάρχουν είναι αμέτρτητα και η επιλογή κάπως δύσκολη, να ξέρεις πως φέτος μία έντονη μονοχρωμία όπως είναι το κόκκινο ή μία πιο γήινη απόχρωση σε δέρμα ή καστόρ, είναι εκείνες που θα «δέσουν» με απόλυτο στυλ και άνεση, τα υπόλοιπα items που υπάρχουν στην ντουλάπα σου.

adams 3

Για τις απογευματινές βόλτες με τις κολλητές

Κάθε συνάντηση με τις κολλητές σου, είναι για εσένα ένα ladies πάρτι και αυτό βγαίνει προς τα έξω, αρκεί να παρατηρήσει κάποιος πόσο δημιουργικά είναι τα outfit που επιλέγεις για αυτές τις συναντήσεις. Ακριβώς επειδή εσύ εμπνέεσαι από τις φίλες σου και εκείνες από εσένα, μπορείς να γίνεις η αφορμή να ανακαλύψουν τα πέδιλα της νέας summer collection από την Adam’s Shoes, με τα οποία θα... κατακτήσετε τα hype σοκάκια της πόλης. Πιο συγκεκριμένα, ένα κομψό πέδιλο με χοντρό τετράγωνο τακούνι είναι η βολική τάση, που μπορεί να μας συνοδεύσει σε ένα μεσημεριανό brunch, σε έναν περίπατο στο ιστορικό κέντρο, ακόμη και στις after work εξόδους μας.

adams 4

Extra tip: Εκτός από ένα ζευγάρι high heels, μην ξεχάσεις να προσθέσεις στην καλοκαιρινή λίστα με τα ψώνια σου και ένα ζευγάρι σανδάλια όπως τα παρακάτω, τα οποία θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε σου day&night εμφάνιση!

adams 5

Για υπαίθρια workout με ακαταμάχητο στυλ

Πλησιάζοντας προς την «καρδιά» του καλοκαιριού, οι προπονήσεις σου γίνονται όλο και πιο τακτικές, με αποτέλεσμα τα look που επιλέγεις για τα workout σου, να είναι εκείνα που σε «αγκαλιάζουν» σε καθημερινή βάση. Για να μην χρειάζεται, λοιπόν, να αποχωριστείς την άνεση και το athleisure στυλ που σε εκφράζει, καλό θα ήταν να επενδύσεις σε ένα μοντέρνο ζευγάρι snickers από διακριτικές μεταλλικές αποχρώσεις και καλοκαιρινά παστέλ χρώματα, δίνοντας μία πιο λαμπερή και fashion «πινελιά» στις προπονήσεις σου!

adams 6

Για εσένα που στέκεσαι με άνεση στο... ύψος των περιστάσεων

Όλες έχουμε βρεθεί αντιμέτωπες με το ερώτημα: «Τι παπούτσι ταιριάζει στην πρωινή βάφτιση της ανιψιάς/κόρης της κολλητής μου…». Κακά τα ψέματα, σε μία πρωινή καλοκαιρινή εκδήλωση ή σε ένα «σπιτικό» roof party, τα όρια του dress code είναι ιδιαίτερα δυσδιάκριτα για το πόσο επίσημα μπορούμε να ντυθούμε, οπότε είναι πολύ εύκολο να πέσουμε στην «παγίδα» του overdressed. Όχι όμως, εάν συνδυάσουμε το σύνολό μας με μία άνετη πλατφόρμα από ψάθα ή denim, η οποία θα «ησυχάσει» κάπως το glam του συνόλου και θα μας κρατήσει με άνεση και κομψότητα στο ύψος κάθε περίστασης!

adams 7

Κλείνοντας, μην ξεχάσεις να κρατήσεις μια γωνία στην παπουτσοθήκη σου για ένα ζευγάρι σανδάλια, το παπούτσι που δεν πρέπει να λείπει από καμία μας. Είναι η εναλλακτική για τις φορές που θες να αποφύγεις τα τακούνια, αλλά και το απόλυτο αξεσουάρ για τα beach party που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα. Μην χάνεις, λοιπόν, άλλο χρόνο! Ρίξε μία ματιά στην καλοκαιρινή collection της Adam’s Shoes και ανακάλυψε τα σχέδια που θα οδηγήσουν τα βήματά σου σε ένα συναρπαστικό και fashion καλοκαίρι!

adams 8

Ακολουθήστε την Adam’s Shoes στο Facebook ή το Instagram και αναζητήστε την πλούσια συλλογή της, σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Θεσσαλονίκη, 2310 682222
Αθήνα, 210 9024435
Κύπρος, 357 22346151

www.adamsshoes.gr