Οι 8 μεγαλύτερες τάσεις στα φορέματα για το καλοκαίρι σύμφωνα με τους διεθνείς Οίκους Μόδας

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οι 8 μεγαλύτερες τάσεις στα φορέματα για το καλοκαίρι σύμφωνα με τους διεθνείς Οίκους Μόδας

Από τη Chanel μέχρι τους Etro και Chloé, τα πιο γνωστά Fashion Houses του πλανήτη μας δείχνουν πώς πρέπει να είναι τα φορέματά μας φέτος.

Νέο-ρομαντικά με balloon μανίκια, ρετρό crochet, διαχρονικά επίκαιρα floral και αισθησιακά bodycon με cut-outs, είναι μερικά από τα στυλ φορεμάτων που είδαμε στα catwalks των μεγαλύτερων Οίκων Μόδας για τη σεζόν S/S 2020. Από τα gipsy dresses των Fashion Houses Etro, Dior και Alberta Ferretti, στα διακριτικά shirt-dress του Valentino και στα σοφιστικέ πλεκτά του Οίκου Chloé, οι τάσεις που ξεχωρίσαμε στα φορέματα του καλοκαιριού έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: είναι γνώριμες και κομψές. Σαν να βγάζεις από τη ντουλάπα το Chanel tweed σακάκι της γιαγιάς σου και να το φοράς με λευκό T-Shirt και jean, έτσι και τα dress trends της σεζόν είναι «παλιά» αλλά πολύ επίκαιρα.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις τις 8 πιο σημαντικές -και αγαπημένες μας- τάσεις στα φορέματα για φέτος έτσι όπως τις διαμόρφωσαν και τις παρουσίασαν στις τελευταίες Εβδομάδες Μόδας τα πιο γνωστά labels του πλανήτη. Είναι όλες απόλυτα «φορέσιμες», θηλυκές και αρκετά πρακτικές, ενώ καλύπτουν μία ευρεία γκάμα στυλιστικών επιλογών από 90s lovers μέχρι girly fans. Διάλεξε ποιες θες να υιοθετήσεις αυτό το «περίεργο» καλοκαίρι, ποιες είναι πιο κοντά στην ιδιοσυγκρασία σου και ποιες μπορούν να καλυφθούν με κομμάτια που έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου και ετοιμάσου να περάσεις τους επόμενους μήνες μέσα σε μακραμέ και floral φορέματα. Το «dress» code της σεζόν μόλις αποκαλύφθηκε!
Δες επίσης: Pre-Fall Campaigns 2020: Παίρνουμε μία γεύση χειμώνα με τον πιο στυλάτο τρόπο