Fruit Print: Αν δεν είναι αυτό το πιο καλοκαιρινό μοτίβο, τότε ποιο είναι;

Fruit Print: Αν δεν είναι αυτό το πιο καλοκαιρινό μοτίβο, τότε ποιο είναι;

Κεράσια, μπανάνες και ανανάδες όχι για τη φρουτιέρα σου, αλλά για τα ρούχα σου!

Θα ξεκινήσουμε το άρθρο με ερώτηση ρητορικής φύσεως αλλά… «τι είναι το καλοκαίρι;» Eίναι οι βουτιές στην κρύα θάλασσα; Οι βόλτες στην παραλία; Είναι οι διακοπές σε γραφικά κυκλαδίτικα νησιά και σε μέρη με πλούσια βλάστηση; Eίναι τα ξενύχτια μέχρι αργά, τα παγωτά και τα δροσερά κοκτέιλ; Είναι όλα αυτά μαζί. Και αν μεταφέρουμε τον «προβληματισμό» μας και στη μόδα και μιλήσουμε με fashion όρους, είναι και ένα πολύ συγκεκριμένο μοτίβο που βλέπουμε τα τελευταία δύο χρόνια να αναπαράγεται κατά κόρον σε ρούχα και αξεσουάρ. Ίσως το μυαλό σου πάει ήδη σε floral, καρό και ριγέ.

Δεν θα αρνηθούμε πως και αυτά τα prints μυρίζουν καλοκαίρι, αλλά τα μοτίβα φρούτων είναι για μία ακόμα σεζόν συνώνυμο της ξεγνοιασιάς που προσφέρει απλόχερα η πιο «ωραία εποχή του χρόνου». Ο Οίκος Gucci περιλαμβάνει μοτίβα φρούτων σε όλες τις συλλογές του από τον χειμώνα του 2019 μέχρι και σήμερα. Σε economy brands, όπως τα Zara και τα H&M, βλέπουμε κεράσια, μπανάνες, πορτοκάλια και ανανάδες συστηματικά στις προθήκες των e-shops τους. Μία από τις πιο διάσημες Fashion Bloggers του κόσμου, η Aimme Song, λάνσαρε πρόσφατα τη δική της σειρά ρούχων και μάντεψε… είναι γεμάτη fruit prints.

Δες στην παρακάτω gallery πώς υιοθέτησαν αυτήν την τάση οι Οίκοι Μόδας και οι Influencers το τελευταίο διάστημα και πάρε ιδέες για το πώς μπορείς να ακολουθήσεις και εσύ το trends είτε με total look, είτε με μεμονωμένα κομμάτια. Μία δροσερή νότα μόδας, όχι στο πιάτο, αλλά στην γκαρνταρόμπα σου...

Δες επίσης: Το jewelry trend που δοκίμασε η Κατερίνα Καινούργιου δεν περνάει απαρατήρητο

Η @aimeesong στο σούπερ μάρκετ κάνει τα ψώνια της μέσα σε ένα matching set με αυτό το print:

https://www.instagram.com/p/B9uSThZnINf