Οδηγός Αγοράς: Φορέματα που θα λατρέψεις αν είσαι καλεσμένη σε γάμο ή βάπτιση

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: Φορέματα που θα λατρέψεις αν είσαι καλεσμένη σε γάμο ή βάπτιση

Η πανδημία μπορεί να μας έκανε να πατήσουμε προσωρινά pause στα μεγάλα events, αλλά όχι και στις μικρές, κομψές τελετές με λίγους καλεσμένους.

Ο Covid 19 σίγουρα «περιέπλεξε» και άλλαξε τη ζωή μας σε πολλά επίπεδα. Από τον τρόπο που διασκεδάζουμε, που επικοινωνούμε, που δουλεύουμε μέχρι τον τρόπο που κάνουμε διακοπές, που ντυνόμαστε, που γιορτάζουμε τις σημαντικές στιγμές της ζωής μας, τους γάμους και τις βαπτίσεις των δικών μας ανθρώπων. Και αν είχες προγραμματισμένες τέτοιες εκδηλώσεις γι’ αυτό το καλοκαίρι έχεις ήδη λάβει, για πολλές από αυτές, το άβολο αυτό ακυρωτικό μήνυμα που σου λέει πως μεταφέρεται το event για την επόμενη χρονιά. Δεν το έχεις λάβει όμως από όλους!

Κάποιοι αντιστέκονται σθεναρά στην πανδημία και διοργανώνουν από την αρχή τις τελετές τους, προσαρμοσμένες πάντα στα νέα μέτρα προστασίας για την εξάπλωση του ιού. Λιγότεροι καλεσμένοι σε μεγαλύτερες αποστάσεις. Κάτι που αυτομάτως κάνει και τις δύο περιστάσεις πιο «απλές», πιο «δεμένες», πιο ανεπιτήδευτες θα λέγαμε. Γι΄ αυτό και κατηγοριοποιήσαμε σε έναν Οδηγό Αγοράς τα φορέματα που μπορείς να βάλεις φέτος στη βάπτιση ή στο γάμο που είσαι καλεσμένη. Γιατί, λογικά, και τα δύο θα γίνουν σε πιο στενό κύκλο και θα «απαιτούν» ένα λιγότερο formal dress code.

Αέρινα maxi φόρεμα, printed midi με cut – out αλλά και σατέν ladylike δημιουργίες με vintage αισθητική, είναι μερικές από τις προτάσεις μας για τα «events του καλοκαιριού». Αυτού του «περίεργου» καλοκαιριού που πρέπει να αναθεωρήσουμε μέχρι και το τι φοράμε σε βάπτιση και τι σε γάμο… και να τα κάνουμε να συγκλίνουν με κάποιο τρόπο.
Δες επίσης: Star Style: Τα bucket hats δεν είναι μονόδρομος φέτος το καλοκαίρι