Η νέα σειρά της Falconeri επαναπροσδιορίζει τον όρο «προσιτή πολυτέλεια»

Διονυσία Καλαποθαράκου
Η νέα σειρά της Falconeri επαναπροσδιορίζει τον όρο «προσιτή πολυτέλεια»

Η συλλογή του brand, «Silk and Cotton», έχει σχεδιαστεί με βάση την ένωση μεταξιού με βαμβάκι, το αποτέλεσμα της οποίας είναι ένα ευγενές και πολύτιμο νήμα. Αυτό κρύβεται πίσω από τη δημιουργία των πιο chic fashion items της σεζόν που κοστίζουν 99€!

DMC600C wear 8078 F
DML600F wear 8475 F
DMM600A wear 8566 F
DMM600C wear 9107 F

Η σύμπραξη δύο δυνάμεων, η ένωση δύο διαφορετικών πεδίων, η συμπόρευση δύο ξεχωριστών κόσμων, ήταν πάντα ο ακρογωνιαίος λίθος της «αλλαγής». Με ό,τι αυτή συνεπάγεται. Σε επίπεδο κοινωνικοπολιτικό, αλλά και προσωπικό. Η εξέλιξη έρχεται μέσα από την ένωση και σε άλλους τομείς, όμως, πιο απτούς, πιο καθημερινούς… όπως η μόδα. Και η Falconeri είναι πρωτοπόρος σε αυτό το κύμα ανανέωσης αλλά και συν-δημιουργίας. Το αγαπημένο μας ιταλικό label συνδύασε δύο από τα αγαπημένα του υλικά, το μετάξι και το βαμβάκι δημιουργώντας ένα cotton-silk blend που «έντυσε» τη νέα του συλλογή S/S 2020.

Δύο υλικά συνυφασμένα στο επίπεδο της κλωστοϋφαντουργίας ως πολύτιμα και εκλεπτυσμένα νήματα «έπλεξαν» τα σοφιστικέ tops, τα κλασικά μαρσέλ φανελάκια, τις σοφιστικέ ζακέτες και τα loose μακρυμάνικα μπλουζάκια του brand, με τον πιο stylish τρόπο. Κοινή γραμμή, άλλωστε, όπως και στις άλλες συλλογές Falconeri, αποτελεί και σε αυτήν η ποιότητα των εξαιρετικών υλικών και οι εξειδικευμένες τεχνικές που χρησιμοποιήθηκαν για την παραγωγή των ρούχων.

Η μοναδική ένωση του μεταξιού με το βαμβάκι μέσα από την υπογραφή της Falconeri, έχει ως αποτέλεσμα ένα ιδιαίτερα ελαφρύ, δροσερό νήμα που μας χαρίζει sophisticated stylish, πρακτικά και άνετα ρούχα, εναρμονισμένα στο κλίμα και το ύφος της εποχής που ζούμε. Ιδανικά για τις καλοκαιρινές αποδράσεις στα νησιά, για τις απαιτητικές ημέρες που αφιερώνει μία γυναίκα στην εργασία της, αλλά και τις off duty στιγμές που απολαμβάνει με οικογένεια και φίλους, μέσα ή έξω από το σπίτι.

Ένα πορτοκαλί κοντομάνικο, αέρινο top πάνω από το αγαπημένο σου mom jean ή ένα μπεζ αμάνικο μπλουζάκι μέσα από μία printed, midi φούστα μπορούν να «ντύσουν» όλα σου τα summer looks και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός φορτωμένου εικοσιτετράωρου. Iconic ρούχα με έμφαση στην λεπτομέρεια και την πολύτιμη αίσθηση που χαρίζουν οι εξαιρετικές φυσικές ίνες, οι ιταλικές χειροποίητες δεξιότητες και τα καινοτόμα συστήματα παραγωγής, θα ολοκληρώσουν την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα προσθέτοντας σε αυτήν κομμάτια με διαχρονική αισθητική, απαράμιλλο στυλ και την υπογραφή Falconeri.

Η χρωματική παλέτα της «Silk and Cotton» σειράς καλύπτει όλες τις στιλιστικές αναζητήσεις του φετινού καλοκαιριού (ίσως και του φθινοπώρου) με ρούχα σε γήινες αποχρώσεις, άσπρους και μαύρους τόνους αλλά και τολμηρά χρώματα όπως το πράσινο και το πορτοκαλί. Tα πιο cool κομμάτια της φετινής σεζόν έχουν ένα άγγιγμα απαλότητας και μία επίγευση πολυτέλειας. Είναι λαμπερά σαν το μετάξι και τρυφερά σαν το βαμβάκι. Τα πιο cool κομμάτια της φετινής σεζόν είναι απλά Falconeri.

Info: Ανακάλυψε τώρα την Silk Cotton Collection σε όλα τα καταστήματα Falconeri: Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Εμπορικό Κέντρο "Golden Hall", Μαρούσι 210 6838142, Πανεπιστημίου 6, Σύνταγμα τηλ. 210 3639493 και Τσιμισκή 70 Θεσσαλονίκη τηλ. 2310275143