Summer Moved On: 10 φορέματα που θα σε «οδηγήσουν» στο πιο στυλάτο καλοκαίρι της ζωής σου

Διονυσία Καλαποθαράκου
Summer Moved On: 10 φορέματα που θα σε «οδηγήσουν» στο πιο στυλάτο καλοκαίρι της ζωής σου

Και μπορείς να τα βρεις όλα συγκεντρωμένα σε μία απόλυτη εμπειρία shopping.

dresses
ale

Η καθημερινότητά μας δεν μπορεί (και δεν πρέπει) να θεωρείται «φυσιολογική» αν δεν περιλαμβάνει μία shopping day πριν από τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Και δεν λέω, καλό είναι να μάθουμε να ψωνίζουμε online αλλά γιατί να μην το συνδυάσουμε με μία βόλτα αφού μπορούμε να επισκεφτούμε το αγαπημένο μας The Mall Athens και κάνουμε τις αγορές μας με ασφάλεια; Και οι αγορές για το τους επόμενους δύο άκρως ζεστούς και «ανάλαφρους» μήνες έχουν ένα όνομα, 8 γράμματα και πολύ στυλ από πίσω τους: Φ-Ο-Ρ-Ε-Μ-Α-Τ-Α.
Τα πιο hot summer dresses για το 2020 βγαίνουν σε όλα τα μήκη και τα prints. Είναι floral, έχουν γεωμετρικά μοτίβα, abstract σχέδια αλλά και κλασικά μονόχρωμα σχέδια. Έχουν μανίκια με όγκο (τα volumed sleeves είναι το micro trend της σεζόν), είναι wrap για να δείχνουν πιο θηλυκή τη σιλουέτα και έχουν 90s, χοντρές τιράντες για Mediterranean chic εμφανίσεις. Τα πιο κομψά φορέματα της σεζόν έχουν και ένα ακόμα (κοινό) χαρακτηριστικό. Είναι συγκεντρωμένα σε έναν ονειρικό προορισμό, στο The Mall Athens, όπου και με δωρεάν πάρκινγκ μέχρι και τις 31/7, κάνει το shopping ακόμα πιο ευχάριστο από ότι ήδη είναι.

Tα πολύχρωμα φορέματα είναι must have για το φετινό καλοκαίρι
Την επόμενη εβδομάδα, που δεν θα στριμωχτείς στο αμάξι για να πας σε κάποια κοντινή παραλία περνώντας άπειρες ώρες μέσα στην κίνηση, ή δεν θα πας κατευθείαν σπίτι από την δουλειά για να ξεσκάσεις λίγο, κάνε μία επιλογή που θα ανανεώσει την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα με τον πιο stylish τρόπο: δοκίμασε και αγόρασε τα 10 πιο cool φορέματα της σεζόν, υιοθετώντας όλα τα dress trends σε μία ημέρα. Και τι πιο τέλειο από το να επισκεφθείς το The Mall Athens, να είσαι σε δροσερό και προστατευμένο περιβάλλον, με άπειρες επιλογές και όλες τις τελευταίες τάσεις και με 195 καταστήματα που θα εξασφαλίσουν ότι θα κάνεις τις καλύτερες επιλογές! Και γιατί να μην επωφεληθείς και το δωρεάν parking μέχρι τις 31/7, απλά δείχνοντας την απόδειξη των αγορών σου σε συγκεκριμένα σημεία του The Mall Athens, ακυρώνεις ουσιαστικά το εισιτήριο του αυτοκινήτου σου - το τερπόν μετά του ωφελίμου! Πέρασε τη μέρα σου κάνοντας ένα δώρο στον εαυτό σου. Ή μάλλον δέκα δώρα στον εαυτό σου, δώρα που θα απολαμβάνεις όχι μόνο το υπόλοιπο καλοκαίρι αλλά και όλα τα καλοκαίρια από εδώ και μετά.

#1 Το εμπριμέ με φαρδιές τιράντες

bsb

#2 Το αμάνικο printed

helmi

#3 Το σεμιζιέ

hm

#4 To mini floral

lynne

#5 Το κρουαζέ σατέν

marsk new

#6 To midi σε ladylike γραμμή

mango

#7 To mini με bow design

#8 To floral με τα φουσκωτά μανίκια

oysho

#9 To maxi φόρεμα παραλίας

american eagle

#10 To slip dress

Πριν όμως δοκιμάσεις όλα τα παραπάνω κομμάτια και δεις κατά πόσο κολακεύουν τη σιλουέτα σου και αναδεικνύουν το στυλ σου, καλό είναι να γνωρίζει πως δεν θα ταλαιπωρηθείς καθόλου πηγαίνοντας στο να τα ανακαλύψεις στους ορόφους του The Mall Athens. Όλοι οι επισκέπτες του μπορούν να παρκάρουν δωρεάν και αφού απολαύσουν το φαγητό (με αγορές άνω των 5 ευρώ) και τα ψώνια τους (με αγορές άνω των 20 ευρώ), να ακυρώσουν το εισιτήριο τους στα παρακάτω σημεία:
1. Γραφείο Στάθμευσης στο Επίπεδο 0
2. Γραφείο Πληροφοριών στο Επίπεδο 2
3. Στο ειδικά διαμορφωμένο Stage στο Επίπεδο 0
Ωράριο Λειτουργίας 17:00 – 22:00

sadasdasd

Και όσες περνάμε άπειρο χρόνο της καθημερινότητάς μας μέσα στο αμάξι οδηγώντας ή ψάχνοντας να παρκάρουμε, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι το Free Parking είναι σχεδόν το ίδιο ευχάριστο και διασκεδαστικό με το (Free) Shopping. Και σίγουρα πολύ πιο ξεκούραστο!