Το να αγοράσεις μαγιό στο Golden Hall είναι η πιο ευχάριστη καλοκαιρινή εμπειρία πριν τις διακοπές

Διονυσία Καλαποθαράκου
Το να αγοράσεις μαγιό στο Golden Hall είναι η πιο ευχάριστη καλοκαιρινή εμπειρία πριν τις διακοπές

Kαι επειδή τη βίωσα μπορώ να σου μιλάω ώρες γι΄αυτήν!

Dionysia Kalapotharakou Golden Hall

Τα περισσότερα χρόνια της ενήλικης ζωής μου έχω μία ιεροτελεστία πριν τις διακοπές: ξεκινάω την playlist μου με το «The Sea» των Μοrcheeba, αγοράζω όλα τα νέα αστυνομικά βιβλία που κυκλοφόρησαν όλο τον χρόνο -λίγο κυνηγητό και κάποιες δολοφονίες, δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν το καλοκαίρι- και προσθέτω ένα νέο μαγιό στην summer bag μου. Αυτές οι σχεδόν αυτοματοποιημένες κινήσεις κάθε Ιούλιο «κουρδίζουν τη μηχανή» των αποδράσεων, της χαλάρωσης, της διασκέδασης μακριά από την πόλη, σε νησιά και ακρογιαλιές. Μου προσδίδουν μία ασφάλεια πως «όλα θα πάνε καλά» και το συγκεκριμένο καλοκαίρι τη χρειαζόμαστε αυτήν την ασφάλεια περισσότερο από ποτέ. Γι’ αυτό και εγώ έκανα μία μικρή, αλλά όπως αποδείχθηκε πολύ καθοριστική, αλλαγή στο «πρόγραμμά μου»: επισκέφθηκα το Golden Hall για να βρω το ιδανικό ολόσωμο (ή bikini, δεν ήμουν αφοριστική!) για το 2020. Και όπως θα δεις αναλυτικά παρακάτω και στην gallery, δεν βρήκα «το» αλλά «τα» πιο ωραία μαγιό για την shopping list μου.
Στον πρώτο όροφο του Golden Hall

Σοφιστικέ ολόσωμα και στυλάτα bikinis που θα αφήσουν το (αισθητικό) στίγμα μου ανεξίτηλο σε «θάλασσες και ακτές» και αξίζουν δικαιωματικά μία θέση στη βαλίτσα των διακοπών μου. Αφού, λοιπόν, προσπάθησα να αναλογιστώ τις ανάγκες της γκαρνταρόμπας μου και να σκεφτώ πιο swimwear trend λείπει από αυτήν, ξεκίνησα την περιήγησή μου στους δύο ορόφους αλλά και στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου. Εκεί με περίμεναν τα πιο κολακευτικά και chic μαγιό που είχα δει ποτέ συγκεντρωμένα σε ένα χώρο. Αθλητικά bikinis, ολόσωμα με cool, καλοκαιρινά μοτίβα και retro ψηλόμεσα σχέδια με έκαναν να σκεφτώ μήπως η «ιεροτελεστία» μου χρειάζεται ένα μικρό φρεσκάρισμα φέτος και αντί για ένα μαγιό να προσθέσω 2 ή 3 ή 4 ή όσα μπορώ τελοσπάντων, στη τσάντα των διακοπών μου. Μία μικρή αριθμητική αλλαγή μόνο extra τύχη μπορεί να φέρει!

Oysho Magio oloswmo

#1 Μονόχρωμα μαγιό στο Oysho για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις

Oysho, Ισόγειο, Golden Hall

Σε λευκές, κόκκινες και κλασικές μπλε αποχρώσεις, εκεί βρήκα τα διαχρονικά κομμάτια που ψάχνω κάθε σεζόν. Αυτά που αγοράζεις φέτος και ξέρεις πως θα φοράς για πολλά πολλά χρόνια ακόμα...

Yamamay magio rige

#2 Navy chic bikinis μόνο στο Yamamay

Yamamay, Ισόγειο, Golden Hall

Μέσα στο Golden Hall μπορείς να ανακαλύψεις τη δική σου Γαλλική Ριβιέρα. Αισθητικά τουλάχιστον. Αρκεί να μπεις στο κατάστημα Yamamay και να κάνεις και εσύ, όπως και εγώ, τις σωστές επιλογές (λάθος δεν υπάρχουν, απλά ίσως αποκλείνεις λίγο από το French Style).

Calzedonia magio oloswmo

#3 Οι fans της δεκαετίας του '70 θα λατρέψουν τους κρίκους στη νέα συλλογή Calzedonia

Calzedonia, Ισόγειο, Golden Hall

Τα πιο κολακευτικά ολόσωμα και bikinis φέτος έχουν αυτήν τη μικρή, vintage λεπτομέρεια που τα κάνει τόσο κολακευτικά που θα θες να τα φοράς όλη τη μέρα. Με denim shorts ή μονόχρωμο παρεό, στις διακοπές αυτό είναι απολύτως εφικτό. Στην πόλη ίσως αντιμετωπίσεις ένα θέμα...

Celia Kritharioti mauro magio

#4 Elegant with a twist στο κατάστημα 5226 Celia Kritharioti και στα υπέρκομψα ολόσωμα μαγιό της

5226 Celia Kritharioti, Πρώτος Όροφος, Golden Hall

Το funky μάτι που έχουν πάνω τους κεντημένο όλα τα ολόσωμα μαγιό της Ελληνίδας σχεδιάστριας δεν προστατεύει μόνο από τις δεισιδαιμονίες και την κακή ενέργεια αλλά και από τα στυλιστικά λάθη. Τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά όταν φοράς ένα τέτοιο fashion item.

Dodo bar or caftans sto Attica

#5 Στο πολυκατάστημα attica το να αγοράσεις beachwear είναι εμπειρία shopping από μόνο του

attica, Eίσοδος από το Ισόγειο και από τον Πρώτο Όροφο, Golden Hall

Στον ειδικά διαμορφωμένο corner του attica στο δεύτερο όροφο το να αγοράσεις απλά ένα μαγιό από τα διασημότερα swimwear brands (MaaBoo, Solid & Striped, Marissa και άλλα) είναι το «εύκολο μέρος». To να μην μπεις στον πειρασμό να δημιουργήσεις ένα ολοκληρωμένο beach outfit παίρνοντας και ένα καφτάνι σαν αυτό το «Dodo Bar Or» που κρατάω εγώ εδώ, είναι το δύσκολο!

Wolford magio

#6 Στο κατάστημα Wolford όποια αγορά και να κάνεις θα σε συντροφεύει για πάντα

Wolford, Πρώτος Όροφος, Golden Hall

Ένα μαγιό που το χαρακτηρίζει το κλασικό design και το κάνει ξεχωριστό η fashionable απόχρωσή του δεν μπορεί να λείπει από τη φετινή μου γκαρνταρόμπα. Και δεν μιλάω γενικά, αναφέρομαι σε αυτό το Wolford που ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα μπαίνοντας στο κατάστημα του πρώτου ορόφου του Golden Hall.

Oloswmo triumph

#7 Στο κατάστημα της Triumph δοκίμασα πολλά μαγιό, δεν βρήκα ούτε ένα που να μη με κολακεύει

Triumph, Ισόγειο, Golden Hall

Οne pieces και bikinis για αληθινές γυναίκες, με αληθινά σώματα και ξεχωριστό στυλ. Σχέδια καλοραμμένα που αναδεικνύουν τον μεσογειακό σωματότυπο έκλεψαν την καρδιά μου και τράβηξαν το βλέμμα μου από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο κατάστημα του ισογείου στο Golden Hall. To «τα θέλω όλα» κάπως έτσι οπτικοποιείται.

Vilenrequin magio

#8 Ο εξωτικισμός στα μοτίβα του Vilebrequin «φωνάζει» γαλαζοπράσινα νερά και εκπέμπει τροπικά vibes

Vilebrequin, Πρώτος Όροφος, Golden Hall

Παγώνια, κοραλλιογενείς ύφαλοι και άγρια βλάστηση κοσμούν τα πιο sexy bikinis και ολόσωμα της σεζόν. Στο κατάστημα Vilebrequin δοκίμασα και κάτι που δεν είχα ξανακάνει μέχρι τώρα: να σετάρω πετσέτα, νεσεσέρ και μαγιό. Το αποτέλεσμα μόνο συνηθισμένο και βαρετό δεν ήταν.

Το summer shopping στο Golden Hall ήταν ακριβώς όπως το περίμενα: γεμάτο ωραίες εικόνες, καλαίσθητα καταστήματα, μοναδικά beachwear και μαγιό που μπορείς να κρατήσεις μία ζωή και να τα φοράς για πολλά πολλά καλοκαίρια ακόμα. Το summer shopping στο Golden Hall ήταν όπως ελπίζω να είναι και οι επόμενοι δύο μήνες: μοναδικοί, γεμάτοι θετικοί ενέργεια και «ηλιόλουστες» εικόνες! Ραντεβού το φθινόπωρο, όχι αγοράζοντας μαγιό, αλλά σίγουρα κάνοντας κάτι αντίστοιχα stylish και διασκεδαστικό! Μόνο εδώ!