Training Day: Στο Golden Hall το sportswear κερδίζει τις εντυπώσεις κάθε ημέρα και κάθε εποχή

Διονυσία Καλαποθαράκου
Training Day: Στο Golden Hall το sportswear κερδίζει τις εντυπώσεις κάθε ημέρα και κάθε εποχή

Και μπορείς να βρεις τα καλύτερα αθλητικά ρούχα για τις δραστηριότητές σου, χειμώνα και καλοκαίρι.

Freddy 2

Τον χειμώνα θέλω πάρα πολύ να κερδίζω επάξια τον χαρακτηρισμό «multitasker». Θέλω να προλαβαίνω να πηγαίνω CrossFit μετά το γραφείο, να κάνω γιόγκα τα σαββατοκύριακα, να βλέπω όλες τις νέες κυκλοφορίες στο Netflix, να διαβάζω αστυνομικά μυθιστορήματα, να μαγειρεύω Ταϋλανδέζικο και να μαθαίνω Ισπανικά. Τον χειμώνα θέλω (και πιστεύω ότι μπορώ) να τα χωρέσω όλα μέσα στις 24 ώρες της ημέρας. Το καλοκαίρι τα πράγματα, όμως, είναι λίγο διαφορετικά. Οι ρυθμοί πέφτουν, οι αντοχές μειώνονται, η θέληση «να μπεις σε πρόγραμμα» εξασθενεί και δίνει τη θέση της στη διάθεση για μικρές αποδράσεις, βράδια με άσκοπα ξενύχτια και ατελείωτες ώρες «αντίστασης» απέναντι σε αυτό το παγωτό που στο τέλος θα φας στο μπαλκόνι.

Η μόνη σταθερά που συνειδητά επιλέγω να κρατάω ανάμεσα στις δύο εποχές είναι η ανάγκη μου για άθληση και εκτόνωση. Και αυτό το κάνω με «όχημα» τη μόδα και το κομψό sportswear που βρίσκω μόνο στο Golden Hall. Στα τρία επίπεδα του αγαπημένου shopping center «η γυμναστική δεν σταματά» ποτέ και αυτό μεταφράζεται σε πολύχρωμα leggings, neon shorts, crop tops, αθλητικά bustier, funky T-Shirts και τα πιο cool αθλητικά παπούτσια για κάθε σου δραστηριότητα. Στο Golden Hall μπορείς να κάνεις πεζοπορία, να βρίσκεσαι στη σανίδα surf, να περνάς τα βράδια σου τρέχοντας και να συνεχίζεις τη διαλειμματική προπόνηση και το pilates μέσα στα πιο cool sporty κομμάτια.
Τοtal μονοχρωματικά, αθλητικά looks για γυναίκες σαν και μένα που είναι πιστές στο μαύρο και στο λευκό χρώμα ακόμα και πάνω στο ποδήλατο του spinning, αλλά και χαρούμενα printed κομμάτια, όλα κατασκευασμένες από ειδικά υλικά και τις καλύτερες προδιαγραφές, αναδεικνύουν το casual στυλ σου και σου παρέχουν την καλύτερη δυνατή προστασία και κάλυψη την ώρα που αθλείσαι. Βασικά, έμενα μου δίνουν και κίνητρο για να το κάνω… το shopping στο Golden Hall κάνει καλό σε σώμα και πνεύμα, όλοι το γνωρίζουν αυτό!

#1 Στο κατάστημα Freddy το fitnesswear έχει χρώμα και νότες καλοκαιριού

Freddy
, Ισόγειο, Golden Hall

Ένα μοτίβο παραλλαγής στην πολύχρωμη και «καλοκαιρινή» εκδοχή του είναι ό,τι πρέπει για το matching set που διάλεξα για το γυμναστήριο από το κατάστημα Freddy. Με ένα oversized λευκό T-Shirt από πάνω (για την είσοδο και την έξοδο από τον χώρο) σίγουρα «θα φέρω την άνοιξη» ακόμα και εν μέσω καλοκαιριού και αυτό το βάζω στα θετικά του συγκεκριμένου, εμπριμέ look.

Napapiji

#2 Στο Napapijri το να διαλέξεις μόνο δύο fashion items στάθηκε αδύνατο

Νapapijri
, Ισόγειο, Golden Hall

Δεν μπορούσα να μην διαλέξω ένα loose T-Shirt που φοράς και σαν φόρεμα πάνω από το μαγιό. Δεν μπορούσα να μην το συνδυάσω με ένα δίχρωμο κολάν σε girly μοβ και ροζ αποχρώσεις. Δεν μπορούσα να μη βρω τα κατάλληλα παπούτσια τρεξίματος για να ολοκληρώσω το outfit. Κοινώς δεν μπορούσαν να μην τα αγοράσω όλα. Ένοχη! (Με ελαφρυντικά)

North Face

#3 Στο κατάστημα The North Face άρχισα να αγαπώ τα extreme sports και το camping λίγο παραπάνω

The Νorth Face
, Ισόγειο, Golden Hall

Μπήκα μέσα και άρχισα να σκέφτομαι «πότε θα κάνεις ορειβασία επιτέλους;», «πότε θα πας ελεύθερο camping στη Δονούσα;» «πότε θα αποκτήσεις αυτό το απίθανο, ρυθμιζόμενο σακ βουαγιάζ που τη μία στιγμή είναι τεράστιο και την άλλη μετατρέπεται στη διπλανή, διακριτική τσαντούλα;». Τις πρώτες δύο εσωτερικές απορίες μου δεν τις κάλυψα, αλλά το stylish τσαντάκι του Sport Billy το αγόρασα!

runner store 1

#4 Στο κατάστημα Runner Store σκέφτηκα πως είναι η κατάλληλη στιγμή να αρχίσω πάλι το τρέξιμο... με στυλ αυτή τη φορά!

Runner Store
, Ισόγειο, Golden Hall

Και ένα total neon set Under Armour, είναι αυτό που ορίζω ως «στυλ» αυτό το καλοκαίρι. Διάλεξε ένα ποδηλατικό κολάν και ένα ασορτί top σε πορτοκαλί απόχρωση, δέσε ένα πανάλαφρο μαύρο jacket στη μέση σου, φόρεσε τα πιο ελαφριά σου trainers και ξεκίνησε τις μεταμεσονύχτιες βόλτες (aka jogging) στην περιοχή σου. Και τη φυσική σου κατάσταση θα βελτιώσεις και statement θα κάνεις με αυτό το sporty outfit σου.

Sneaker Cage

#5 Tα αθλητικά παπούτσια του Sneaker Cage είναι ένας λόγος από μόνος του για να μην φοράς μόνο σανδάλια το καλοκαίρι

Sneaker Cage, 1ος Όροφος, Golden Hall
Δεν υπάρχει fan των sneaker που να μην θέλει αυτά τα καινούργια Jordan Retro 11 και δεν έχω κανένα λόγο να με εξαιρέσω. Επίσης δεν έχω κανένα λόγο να γράψω ψέματα και να δηλώσω «πως τα θέλω μόνο για τη γυμναστική». Τα θέλω για παντού και για πάντα. Και όλα τα βήματά μου με οδήγησαν στο Sneaker Cage για να τα αποκτήσω.

Zacret

#6 Στο κατάστημα Zakcret το sportswear συναντάει τις τελευταίες τάσεις της μόδας

Ζakcret, 1ος Όροφος, Golden Hall
Tennis δεν παίζω (ακόμα) αλλά γι' αυτήν την adidas φούστα και το ασορτί λευκό loose, crop top από πάνω θα το άρχιζα στο λεπτό. Και αν δεν έχεις σκοπό να γίνεις η Σάκαρη μέσα σε ένα καλοκαίρι στο κατάστημα Zakcret θα βρεις τα πιο stylish αθλητικά ρούχα για όλες σου τις δραστηριότητες. Από wind surfing μέχρι βάρη στο γυμναστήριο! Και όλα από τις τελευταίες συλλογές των μεγαλύτερων sporty brands του πλανήτη.

Στο Golden Hall το να συνεχίζεις να γυμνάζεσαι, να κάνεις δραστηριότητες και να δοκιμάζεις extreme sports και το καλοκαίρι… φαίνεται παιχνίδι! Ένα «παιχνίδι» που συνδυάζει τη χαρά που σου προσφέρει το shopping (η σεροτονίνη είναι στα ύψη όσο διαλέγεις τα αγαπημένα σου sportswear!) και τα οφέλη της άθλησης! Και δεν θα στο κρύψω, λατρεύω αυτά τα «παιχνίδια»!