Οδηγός αγοράς: 10 playsuit που πρέπει να υπάρχουν στη βαλίτσα των διακοπών σου

Μαρία Ροδίτη
Οδηγός αγοράς: 10 playsuit που πρέπει να υπάρχουν στη βαλίτσα των διακοπών σου

Η πιο αέρινη και κομψή λύση για να εντυπωσιάσεις όπου κι αν βρίσκεσαι.

Jean shorts και T-shirts βάλαμε, αέρινα, summer dresses προσθέσαμε… Τώρα ήρθε η ώρα να ολοκληρώσουμε τη βαλίτσα διακοπών μας προσθέτοντας μέσα ένα ή και περισσότερα playsuit. Αναφερόμαστε σε αυτό το παιχνιδιάρικο fashion item (το λέει και το όνομά του), που χαρίζει την άνεση και τη δροσιά ενός shorts και το στυλ της ολόσωμης φόρμας.

Στις καλοκαιρινές διακοπές δε θέλουμε σε καμία περίπτωση να αναλωνόμαστε και να χάνουμε χρόνο αναζητώντας περίπλοκους στυλιστικούς συνδυασμούς, οπότε ένα playsuit είναι η τέλεια λύση. Είναι ένα κομψό και άνετο κομμάτι από μόνο του, που ανάλογα με το σχέδιο που εσύ θα επιλέξεις, μπορεί να είναι πιο casual ή πιο επίσημο. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις ή να συνδυάσεις τα σωστά κοσμήματα, αξεσουάρ και παπούτσια για να δημιουργήσεις το τέλειο, summer look.

Γι’ αυτό κι εμείς βρήκαμε και σου προτείνουμε στην παρακάτω gallery τα 10 πιο στυλάτα playsuit της αγοράς, για να είσαι πανέτοιμη λίγο πριν κλειδώσεις τη βαλίτσα σου και ετοιμαστείς για τον υπέροχο προορισμό σου. Διάλεξε ανάμεσα σε αέρινα και απαλά υφάσματα, εντυπωσιακά prints, φωτεινά χρώματα ή neutral τόνους και δημιούργησε τις πιο κομψές εμφανίσεις κάτω από τις πιο υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού.

Cover photo: @petal_and_primrose

Διάβασε ακόμα: Η Gigi Hadid σε έναν διαφορετικό ρόλο στη νέα καμπάνια της Miu Miu