Waterbags: Οι πιο artistic τσάντες θαλάσσης κρύβουν πίσω από τα σχέδιά τους έναν καλό σκοπό

Διονυσία Καλαποθαράκου
Waterbags: Οι πιο artistic τσάντες θαλάσσης κρύβουν πίσω από τα σχέδιά τους έναν καλό σκοπό

Οι πιο funky, καλοκαιρινές τσάντες από σχέδια Ελλήνων και διεθνών καλλιτεχνών που δημιουργήθηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό δίνουν νόημα, αλλά και στυλ, στις διακοπές σου.

Waterbags Playroom bag

Φέτος 56 καταξιωμένοι και ανερχόμενοι Έλληνες και διεθνείς εικαστικοί και σχεδιαστές όπως οι: Αντώνης Κυριακούλης, Γιάννης Βαρελάς, Αλέξης Κυριτσόπουλος, Στέφανος Ρόκος, Κάτια Δελατόλα, Αντωνάκης Χριστοδούλου, Φίλιππος Θεοδωρίδης, Daniel Egneus, Eileen Bostford και Ewa Zak, δημιούργησαν τη φετινή συλλογή των αγαπημένων, made in Greece, τσαντών θαλάσσης, Waterbags. Τη συλλογή συμπληρώνουν με σχέδια τους τα παιδιά από το Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο της Ίμβρου που ζωγράφισαν με φαντασία «Τι είναι ο κόσμος για εσένα με ένα σχέδιο και ένα χρώμα», μαθητές του Ι.Β. της Σχολής Μωραΐτη και 10 φοιτητές της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών που κέρδισαν με τα πρωτότυπα σχέδια τους σε διαγωνισμό που διεξήγαγαν οι Waterbags σε συνεργασία με την Α.Σ.Κ.Τ. τον περασμένο Φεβρουάριο.

Alexis Kyritsopoulos

Στην παραλία, για ψώνια στην πόλη και φυσικά στην εκδρομή, η Waterbag τσάντα σου χωράει τα πάντα και ταιριάζει παντού! Ένα μοναδικό πατρόν και αμέτρητα διαφορετικά χρώματα με σχέδια για όλες και για όλους. Μια συμβολική τιμή και ένας καλός σκοπός από πίσω. Με τα έσοδα των πωλήσεων οι Waterbags ενισχύουν τις τοπικές κοινωνίες απομακρυσμένων περιοχών της Ελλάδας.
Στην προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας του CΟVΙD-19 πραγματοποιήθηκαν δωρεές προστατευτικού εξοπλισμού στα Περιφερειακά Ιατρεία και Κέντρα Υγείας των νησιών: Σκιάθου, Αστυπάλαιας, Δονούσας, Σχοινούσας, Κουφονησίων, Ηρακλειάς καθώς και στο Γενικό Νοσοκομείο Νάξου.

Ιnfo: Θα τις βρεις στα πιο όμορφα σημεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης καθώς και σε πολλά νησιά της Ελλάδας. Φέτος το καλοκαίρι οι Waterbags ενώνουν τις δυνάμεις τους με το διεθνές brand ΤΟΜS και η συλλογή των Waterbags θα φιλοξενείται στα δύο καταστήματα TOMS στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Γιατί η επόμενη all day bag που θα αποκτήσεις μπορεί να δώσει ξεχωριστό νόημα, πέρα από στυλ, στο καλοκαίρι σου!
Δες επίσης: Δεκαπέντε maxi φορέματα για να διαλέξεις τι θα βάλεις σε γάμο τον Σεπτέμβριο

Daniel Egneus