Μια ρομαντική λεπτομέρεια αρκεί για να φαίνονται τα ρούχα σου πιο ακριβά

Μαρία Ροδίτη
Μια ρομαντική λεπτομέρεια αρκεί για να φαίνονται τα ρούχα σου πιο ακριβά

Θυμάσαι τα smocked fashion items ή αλλιώς την «σφηκοφωλιά» που φορούσες στο σχολείο; Ε, ήρθε η ώρα να την ξαναφορέσεις!

Έχεις εμπεδώσει ότι το 2020 είναι μία σεζόν που πολλές τάσεις της δεκαετίας του ’90 κάνουν δυναμικό comeback; Αν όχι, εμείς είμαστε εδώ για να στο λέμε και να στο ξαναλέμε. Μετά το tie-dye effect, τα crop tops, τα mules, τα square toe sandals, τα chokers και τα ολόσωμα μαγιό τύπου Baywatch, που βλέπουμε παντού φέτος το καλοκαίρι, άλλο ένα old-school trend κάνει την εμφάνισή του πηγαίνοντάς μας πολλά χρόνια πίσω και κάνοντας τη νοσταλγία να ξεχειλίζει στη σκέψη μας.

Η τάση της «σφηκοφωλιάς», ή αλλιώς η smocked λεπτομέρεια στα ρούχα, επανέρχεται φέτος σε φορέματα, φούστες, αλλά και tops για να κάνει λίγο πιο ρομαντικές τις μέρες μας και πιο «ακριβά» τα σύνολά μας. Πρόκειται για αυτήν την τεχνική που μαζεύει το ύφασμα και δημιουργεί πολύ μικρές σούρες, «αγκαλιάζοντας» με πολύ κολακευτικό τρόπο, είτε το πάνω, είτε το κάτω μέρος του σώματός μας. Γι’ αυτό, άλλωστε, όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, τα fashion girls έχουν αγαπήσει αυτό το 90’s trend και το έχουν εντάξει στα καθημερινά looks τους.

Συνδύασε κι εσύ, λοιπόν, το smocked φόρεμα, top ή τη φούστα σου με flat σανδάλια ή sneakers για πρωινές εμφανίσεις, αλλά και με mules ή ψηλοτάκουνα πέδιλα για τη βραδινή σου έξοδο και κάνε fashion statement με το πιο girly και ρομαντικό- συνάμα- fashion item της γκαρνταρόμπας σου.

Cover photo: @magnoliacharles

Διάβασε ακόμα: 5 fashion items που πρέπει να αποφεύγεις, αν είσαι μικροκαμωμένη (video)