Oδηγός Αγοράς: 10 μονόχρωμα φορέματα που μπορείς να φοράς 24 ώρες το 24άωρο

Διονυσία Καλαποθαράκου
Oδηγός Αγοράς: 10 μονόχρωμα φορέματα που μπορείς να φοράς 24 ώρες το 24άωρο

Tόσο βολικά και ευκολοφόρετα είναι!

Έχοντας αποθεώσει πολλάκις την πληθωρικότητα και τη θηλυκότητα των εμπριμέ φορεμάτων και έχοντας γράψει ξανά και ξανά «πόσο κατάλληλα είναι για το καλοκαίρι και τις εμφανίσεις μας στο νησί, αλλά και στην πόλη», ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε και με τα «αδερφάκια τους», τα μονόχρωμα φορέματα.

Για να σπάσουμε το επαναλαμβανόμενο μοτίβο που μας θέλει να βάζουμε ένα printed φόρεμα και ένα ζευγάρι σανδάλια και να είμαστε κομψά ντυμένες τον Αύγουστο στην πόλη αλλά και στις διακοπές μας, θα ασχοληθούμε λίγο παραπάνω με τα one-color dresses και με το κατά πόσο αυτά μπορούν να αποτελέσουν κομμάτι-κλειδί για όλα τα summer look μας.

Με έναν ώμο, σε στυλ lingerie, με λεπτές τιράντες αλλά και εντυπωσιακό V ή στράπλες κόψιμο, στην παρακάτω gallery θα βρεις πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους, μονόχρωμα φορέματα για να διαλέξεις από αυτόν εδώ τον Οδηγό Αγοράς ποια θα είναι η τελευταία προσθήκη σου στην shopping list του Aυγούστου πριν ξεκινήσουν οι διακοπές σου.

Θα προτείνουμε με σθένος και επιμονή να είναι ένα από αυτά τα κομμάτια στα basic χρώματα της σεζόν γιατί θα μπορείς όχι μόνο να τα φοράς όλη την ημέρα αυτήν την περίοδο, αλλά να είσαι καλοντυμένη μέσα σε αυτά και το φθινόπωρο που πλησιάζει. Καλές διακοπές και πες πως δεν διάβασες τις τελευταίες λέξεις της προηγούμενης πρότασης.
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 backpacks για πρακτικές και κομψές εμφανίσεις και τον Αύγουστο