To στυλ παντελονιού που κολακεύει τη μεσογειακή σιλουέτα είναι ταυτόχρονα και super άνετο

Διονυσία Καλαποθαράκου
To στυλ παντελονιού που κολακεύει τη μεσογειακή σιλουέτα είναι ταυτόχρονα και super άνετο

Και ultra chic, να τα λέμε και αυτά.

Δάνειο από την ανδρική γκαρνταρόμπα, τα loose pants είναι η στυλάτη απάντηση σε όσες ορκίζονται στον βωμό των skinny παντελονιών. Είναι άνετα, εκπέμπουν δυναμισμό, σοφιστικέ αέρα και αύρα κατευθείαν από το street style των μητροπόλεων της μόδας.

Επίσης είναι ιδανικά για όσες γυναίκες έχουν μεσογειακό σωματότυπο. Και με τον όρο αυτόν εννοούμε λεπτή μέση, καμπύλες και ανοιχτή λεκάνη ή τονισμένους γοφούς και μηρούς. Τα φαρδιά παντελόνια «ρέουν» πάνω στο κάτω μέρος του σώματος χωρίς να μαρκάρουν κανένα «επικίνδυνο» σημείο.

Δημιουργούν fashionable σύνολα τόσο για office looks -φορεμένα με lingerie tops και blazers ή με mannish πουκάμισα- όσο και για βραδινά και πρωινά off duty outfits. Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, τα loose παντελόνια φοριούνται και αυτό το φθινόπωρο με πολλούς και στυλάτους τρόπους χωρίς να χάνουν τίποτα από τον άνετο και ανεπιτήδευτο χαρακτήρα τους.

Γιατί τι είναι καλύτερο από ένα κομψό ρούχο που ταυτόχρονα δεν σε καταπιέζει; Τίποτα, ρητορική ήταν η ερώτηση. Ακόμα, λοιπόν, και αν ορκιζόσουν αιώνια πίστη στα στενά παντελόνια, ένα φαρδύ πρέπει να δοκιμάσεις να το εντάξεις φέτος στην γκαρνταρόμπα σου. Δεν θα χάσεις, πίστεψέ μας.
Δες επίσης: Σύμφωνα με τους μεγαλύτερους Οίκους Μόδας αυτές είναι οι τάσεις στα παπούτσια για τη σεζόν 2020-21