Autumn Staples: Αγόρασε τώρα 7 ρούχα που θα σου φανούν πολύ χρήσιμα την επόμενη σεζόν

Διονυσία Καλαποθαράκου
Autumn Staples: Αγόρασε τώρα 7 ρούχα που θα σου φανούν πολύ χρήσιμα την επόμενη σεζόν

Ξέρεις τι λέει ο θυμόσοφος λαός μας, «από Αύγουστο χειμώνα...»

Το φθινόπωρο του 2020 σίγουρα δεν θα θυμίζει κανένα προηγούμενο. Εν μέσω μίας πανδημίας η βιομηχανία της μόδας προσπαθεί να ξαναβρεί τα πατήματά της. Virtual fashion shows, συλλογές με περισσότερα homewear, άνοδος του κινήματος του Fast Fashion και αγορές με οικολογική συνείδηση και διαχρονικότητα στο design τους, μπαίνουν πρώτες στη λίστα των προτιμήσεων του καταναλωτικού κοινού. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Πως τα διαχρονικά κομμάτια μία γκαρνταρόμπας πρωταγωνιστούν στις shopping lists του φθινοπώρου και γύρω από αυτά μπορεί να δομηθεί το autumn style για τις περισσότερες από εμάς.

Denim jackets, oversized πουκάμισα και girly floral φορέματα, είναι ανάμεσα στα επτά hot fashion items που σου προτείνουμε στην παρακάτω gallery και που μπορεί να αποκτήσεις αυτήν τη μεταβατική περίοδο για να φοράς όλα τις υπόλοιπες σεζόν. Η φιλοσοφία της «transitional wardrobe» είναι ακριβώς αυτή: να προσθέσουμε στα σύνολά μας κομμάτια κομψά που αναβαθμίζουν τις εμφανίσεις μας όλους τους μήνες του έτους και δεν θεωρούνται ποτέ εκτός μοδάς.

Δες αναλυτικά ποια είναι τα επτά ρούχα-κλειδί για το φθινόπωρο του 2020 και κάνε «τις πράξεις σου». Ποια από αυτά έχεις ήδη και ποια όχι. Παραδείγματος χάριν ένα denim jacket είναι σχεδόν απίθανο να μην υπάρχει ήδη στην ντουλάπα σου αλλά φέτος αν θες να δώσεις ένα twist στο denim to denim outfit σου μπορείς να διαλέξεις ένα σχέδιο με φαρδύ γιακά και τονισμένους ώμους (ζήτω τα 80s!)

Προγραμμάτισε τις επόμενες αγορές σου και φρόντισε να υποδεχθείς αύριο αυτό το περίεργο φθινόπωρο με τον πιο ευχάριστο τρόπο… κάνοντας shopping!
Δες επίσης: Αν αγαπάς τις total black εμφανίσεις πρέπει να τσεκάρεις αυτά τα σύνολα