Padded Muscle Tee: Πού μπορείς να βρεις και πώς μπορείς να φορέσεις αυτήν τη στυλάτη μπλούζα

Padded Muscle Tee: Πού μπορείς να βρεις και πώς μπορείς να φορέσεις αυτήν τη στυλάτη μπλούζα

Μιλάμε για το μακό T-Shirt με τους τονισμένους ώμους που έβλεπες παντού φέτος το καλοκαίρι.

Θυμάσαι την Joan Collins; Την «Alexis» στη Δυναστεία. Την πιο iconic κακιά στη σύγχρονη τηλεοπτική ιστορία. Δύο ήταν τα χαρακτηριστικά της: πολύ συχνά πετούσε νερό και χαστούκιζε τις αντιζήλους της και τους ρόλους με τους οποίους είχε φιλονικίες (δηλαδή με όλους στη σειρά) και φορούσε κάποια καταπληκτικά μεσάτα ταγιέρ με βάτες.

Θα σκεφτείς πολύ λογικά πως ήταν η δεκαετία του 1980, τι άλλο θα μπορούσε να φορέσει; Lingerie φόρεμα με sneakers; Προφανώς και όχι αλλά οι τονισμένοι ώμοι που επέλεγε η ενδυματολόγος της σειράς ως trademark της ηρωίδας ήταν κάτι παραπάνω από τάση της συγκεκριμένη περιόδου: ήταν σύμβολο πυγμής και δυναμισμού. Η «κακιά» της υπόθεσης έπαιρνε αυτό που ήθελε χωρίς να τσαλακωθεί στο ελάχιστο.

Η αναβίωση των padded muscle tees ίσως οφείλεται και λίγο στην ανάγκη της προβολής της γυναικείας χειραφέτησης και ανεξαρτησίας με πιο σύγχρονους όρους. Το 2020 δεν παίρνει «η κακιά» αυτό που θέλει και δεν παίζουμε σε σαπουνόπερα. Το 2020 κάθε γυναίκα παίρνει αυτό που θέλει και αξίζει και όταν δεν συμβαίνει αυτό ξέρει πώς να το διεκδικεί.

Κανένα T-Shirts δεν θα μπορούσε να αποδώσει με μεγαλύτερη συνέπεια το προφίλ της σύγχρονης, ανεξάρτητης γυναίκας από ότι το συγκεκριμένο. Γι' αυτό και εμείς στην παρακάτω gallery σε βοηθάμε να υιοθετήσεις την τάση-σύμβολο του «τώρα. Διάλεξε το χρώμα που σε εκφράζει δες τον τρόπο που μπορείς να το εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου και φέρε τις «ένδοξες μέρες της τηλεόρασης του '80» στη ντουλάπα σου.
Δες επίσης: Ένα αγαπημένο κομμάτι των 90s γίνεται το πιο hot item του φετινού φθινοπώρου