Φεστιβάλ Βενετίας 2020: Tα πρόσφατα red carpet looks που ξεχωρίσαμε

Φεστιβάλ Βενετίας 2020: Tα πρόσφατα red carpet looks που ξεχωρίσαμε

Μέχρι το Σάββατο που θα δοθεί ο «Χρυσός Λέοντας», έχουμε ακόμα λίγο κόκκινο χαλί να απολαύσουμε.

Οι ταινίες «Laila in Haifa», «Notturno» και «'Sniegu Juz Nigdy Nie Bedzie (Never Gonna Snow Again)'» έκαναν πρεμιέρα παρουσία των συντελεστών τους χθες και προχθές στο 77ο Φεστιβάλ Βενετίας. Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε και μία τελετή βράβευσης –την έκανε η Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, Cate Blanchett- στην σκηνοθέτη Ann Hui για τη συνολική της προσφορά στον κινηματογράφο.

Η 73χρονη δημιουργός από το Χονγκ Κονγκ δεν έκρυψε τη συγκίνησή της τη στιγμή που παραλάμβανε τον τιμητικό «Xρυσό Λέοντα» αυτή ήταν και μία από τις πιο ανθρώπινες στιγμές (η άλλη ήταν ο ευχαριστήριος λόγος της Tilda Swinton με σαφείς αναφορές στον ξαφνικό θάνατο του Chadwick Boseman) του Φεστιβάλ που γίνεται κάτω από την ομπρέλα της πανδημίας και της αναγκαστικής αποστασιοποίησης.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις τις εμφανίσεις από τις τελευταίες δύο ημέρες αυτής της «γιορτής του κινηματογράφου». Μαύρα κοστούμια, λευκά gowns, νεορομαντικά σύνολα με βολάν και bohemian φορέματα, «περπάτησαν» στο κόκκινο χαλί της Μόστρα στη Βενετιά σε ένα φεστιβάλ που ενδυματολογικά το χαρακτηρίζει η μετριοπάθεια και η αυτοσυγκράτηση… όπως ολόκληρη την εποχή μας, άλλωστε.
Δες επίσης: Φεστιβάλ Βενετίας 2020: Όλες οι εμφανίσεις από την πρώτη ημέρα