Πατουσίτσες όλο χρώμα

Πατουσίτσες όλο χρώμα

Το color blocking επιτέθηκε και στα σανδάλια σου.

Αγόρασες φόρεμα με κοραλλί, πράσινο και μπλε μαζί, συνδύασες το μοβ πουκάμισο με το μουσταρδί σου παντελόνι, φοράς στα χέρια σου βραχιόλια σε όλες τις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου… τώρα ήρθε η σειρά να φορέσεις τα πιο πολύχρωμα πέδιλα του καλοκαιριού.

Ο πιο it συνδυασμός για φέτος είναι ο συνδυασμός κοραλλί με αποχρώσεις του κόκκινου και του μοβ. Ξέρουμε, μέχρι σήμερα δεν θα φανταζόσουν ποτέ να συνδυάσεις αυτές τις τρεις αποχρώσεις μαζί, ήταν το απόλυτο «don’t» αλλά όλα αυτά μέχρι σήμερα. Βλέπεις από δω και πέρα σου επιτρέπεται να συνδυάσεις και τα πιο παράξενα και ασύνδετα χρώματα όπως εσύ θες. Μοβ με πράσινο, κόκκινο με κίτρινο, βάλε την φαντασία σου να δουλέψει και δημιούργησε τους πιο τέλειους χρωματικούς συνδυασμούς.

Και όταν κατακτήσεις το color blocking στυλ, θα πας ένα βήμα παραπέρα και θα συνδυάσεις τα υπέροχα χρωματιστά σανδάλια σου -που θα βρεις στο online shop Zara- με ένα ριγέ μακρύ φόρεμα, σε άσπρο-μούρο Το ασπρόμαυρο ταιριάζει τέλεια με οποιαδήποτε έντονο χρώμα και αν το συνδυάσεις.