10 νέοι τρόποι να φορέσεις το puff sleeve trend αυτό το φθινόπωρο

Μαρία Ροδίτη
10 νέοι τρόποι να φορέσεις το puff sleeve trend αυτό το φθινόπωρο

Από φορέματα και tops μέχρι blazers και πουκάμισα, οι όγκοι στα μανίκια θα είναι «παρόντες» και αυτήν τη σεζόν.

Το 2020 θα μπορούσαμε να πούμε ότι «ζει» σε μια άλλη εποχή όσον αφορά το στυλ μας. Κι αυτό, γιατί φέτος έγινε το μεγαλύτερο comeback σε τάσεις άλλων δεκαετιών συγκριτικά με οποιαδήποτε άλλη χρονιά. Trends από τα 80’s, τα 90’s και τη δεκαετία του 2000 ξεκίνησαν να μας απασχολούν από τη μέρα που «πάτησε» το πόδι του το 2020.

Σε αυτό το άρθρο, όμως, θα σταθούμε σε ένα πολύ κομψό trend, που έρχεται απευθείας από την εποχή της disco (aka 80’s). Την εποχή της υπερβολής και του glamour, που τα κορίτσια φορούσαν mini φούστες και tops με… puff sleeves.

Ναι, καλά κατάλαβες! Τα φουσκωτά μανίκια, που μας έχουν απασχολήσει πολύ φέτος, θα συνεχίσουν να προσελκύουν το ενδιαφέρον μας και τους επόμενους μήνες. Αυτό το φθινόπωρο- όπως θα δεις στην παρακάτω gallery- θα φορέσεις τα puff sleeves σε floral mini φορέματα με ρομαντική διάθεση, σε αυστηρά κολεγιακά πουκάμισα με έντονους γιακάδες, σε πουλόβερ, σακάκια και ριγέ tops, σε μονόχρωμα, αλλά και έντονα μοτίβα.

Αυτό το trend επανέρχεται αυτήν τη σεζόν πιο φρέσκο, επίκαιρο και σύγχρονο από ποτέ και σε προκαλεί να το υιοθετήσεις για να βγάλεις προς τα έξω τον πιο κομψό και παιχνιδιάρικο εαυτό σου. Γιατί τι χρειαζόμαστε για να είμαστε στυλάτες από το πρωί ως το βράδυ; Μικρές, αλλά «δυνατές» λεπτομέρειες που μπορούν να απογειώσουν ακόμα και το πιο απλό και basic σύνολό μας.

Διάβασε ακόμα: Print on print: 5 tips για να δημιουργείς chic looks με διαφορετικά μοτίβα