To bralette αναβαθμίζεται το 2021 και γίνεται απαραίτητο συστατικό ενός επιτυχημένου look

Διονυσία Καλαποθαράκου
To bralette αναβαθμίζεται το 2021 και γίνεται απαραίτητο συστατικό ενός επιτυχημένου look

Δες πώς το παρουσίασαν στις συλλογές τους για τη σεζόν S/S 2021 οι Οίκοι Tom Ford, Emilia Wickstead, Maximilian Davis και Alberta Ferretti.

Όταν ο Jean Paul Gaultier σχεδίαζε το εμβληματικό cone bra (σουτιέν σε σχήμα κώνου) για την Μadonna και το «Blond Ambition Tour» 1990 δεν είχε αντιληφθεί τη δυναμική που θα είχε αυτό το look και την «πορεία» που θα κατέγραφε στη σύγχρονη ιστορία της μόδας. Όπως έχει πει και ο ίδιος, «καταλάβαινα πως φτιάχνω κάτι τόσο πρωτοποριακό όσο και η σκηνική παρουσία της Madonna, αλλά δεν πίστευα πως θα το θυμόμαστε ακόμα». Μέσα από αυτήν τη δημιουργία δεν άνοιξε μόνο ένα νέο κεφαλαίο στην κατηγορία «outfits κατάλληλα για mega gig» αλλά έγινε και μία τομή στον τρόπο που τα εσώρουχα μπορούν να «βγουν προς τα έξω» στα σύνολά μας.

Τα bras (aka σουτιέν), στην sporty και στην ρομαντική, δαντελένια εκδοχή τους, κατέκλυσαν τα mix&match σύνολα των 00s και φορέθηκαν με πολύ στυλάτους, και καθόλου sexy τρόπους, μέσα από oversized blazers και ανοιχτά πουκάμισα. Την επόμενη άνοιξη, όμως, φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να «λάμψουν» και μόνα τους, «αυτόφωτα» ως cool tops πάνω από ψηλόμεσα παντελόνια, mini φούστες και loose palazzo pants.

H Fashion σκηνή πήρε κατά γράμμα τον κανόνα του «less is more» που μας επέβαλε η πανδημία και απλούστευσε τα outfits του επόμενου καλοκαιριού. Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, οι Οίκοι Μόδας Tom Ford, Emilia Wickstead, Maximilian Davis και Alberta Ferretti, έδειξαν στις Εβδομάδες Μόδας Νέας Υόρκης, Λονδίνου και τώρα Μιλάνου, πώς τα blalettes είναι το must have item της επόμενης σεζόν και το πιο fashionable «less» που μπορούμε να εντάξουμε στο look μας. Και όλοι, οπαδοί του μινιμαλισμού ή του αισθησιασμού (ή και των δύο), δεν έχουμε λόγο να μην τους πιστέψουμε.
Δες επίσης: Tι αλλάζει φέτος στον τρόπο που φοράμε το blazer;

Emilia Wickstead S/S 2021

https://www.instagram.com/p/CFZkAs3DLDy