Elegant Equestrian: Η νέα συλλογή της attrattivo προσεγγίζει με κομψό τρόπο το σύγχρονο casual στυλ

Διονυσία Καλαποθαράκου
Elegant Equestrian: Η νέα συλλογή της attrattivo προσεγγίζει με κομψό τρόπο το σύγχρονο casual στυλ

Παντελόνια με πιέτες, φορέματα με λαχούρια, floral φούστες και πλεκτές ζακέτες, ενώνουν το city style με την εκλεπτυσμένη ομορφιά της φύσης.

 PAN3910

«Ατμοσφαιρική, περιπετειώδης, αέρινη, θηλυκή, ονειρική και ταυτόχρονα δυναμική»: η νέα συλλογή attrattivo για τη σεζόν F/W 2020-2021 συνοψίζει όλους τους παραπάνω χαρακτηρισμούς και περιέχει ρούχα που καλύπτουν τις ανάγκες μας. Όχι μόνο τις πρακτικές και τις καθημερινές, αλλά και την ανάγκη μας για υψηλής αισθητικής κομμάτια και έκφραση του ποιες είμαστε μέσα από το πώς ντυνόμαστε.

Σε μία περίοδο που το «less is more» γίνεται αυτοσκοπός της μόδας, η attrattivo γυρίζει την πλάτη στην «καταναγκαστική απλότητα» και στοχεύει προς το «όνειρο». Για την ακρίβεια «ιππεύει» προς αυτό. Η νέα της καμπάνια αντικατοπτρίζει τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση και ολοκληρώνει το equestrian trend με τρόπο κομψό και προσαρμοσμένο στο σήμερα και στην ελληνική πραγματικότητα.
Bohemian φορέματα από λαχούρια, μονόχρωμα πλεκτά με φαρδιά μανίκια, δερμάτινα jackets, shorts και παντελόνια, εμπριμέ midi φούστες και πολύχρωμες τουνίκ σε γήινες αποχρώσεις, συνθέτουν μία γκαρνταρόμπα που θα ταίριαζε σε κάθε σύγχρονη αμαζόνα. Πολυτελή υλικά, όπως το suede και το δέρμα, συνδυάζονται με attrattivo loose pants και σοφιστικέ πουκάμισα, γιατί οι γυναίκες σήμερα θέλουν να ντύνονται με τον ίδιο «σύνθετο» τρόπο που κινούνται στην καθημερινότητά τους, κάνοντας πολλά και διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα. Όλα με επιτυχία, προβάλλοντας τη μοναδικότητά τους.

https://www.instagram.com/p/CFZdimzHYAL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι multitaskers της νέας εποχής χρειάζονται key-pieces, σαν αυτά τα έξι που έχουμε ξεχωρίσει παρακάτω, ώστε να μπορούν να τα συνδυάσουν με ρούχα και αξεσουάρ που ήδη έχουν στην ντουλάπα τους και να δημιουργήσουν τα πιο comfy, τα πιο στυλάτα και τα πιο up to date σύνολα για αυτό το «περίεργο» φθινόπωρο. Διάλεξε ποιο (ή ποια) attrattivo items λείπουν από την shopping list του φθινοπώρου και συνδύασε τη χρηστικότητα με το «παραμύθι» που προσφέρει το brand. Η γυναίκα-attrattivo, φέτος, «ιππεύει το άλογό της» και χαράσσει την πορεία της. Στα εύκολα και στα δύσκολα… πάντα με στυλ!

5207251465755 2

#1 Crop top με λαχούρια

Φόρεσέ το με το ασορτί, attrattivo παντελόνι του και δημιούργησε ένα boho total look ιδανικό για τις φθινοπωρινές σου βόλτες. Το top όμως με αυτό το τόσο ξεχωριστό, hippie μοτίβο, μπορεί να αναβαθμίσει και το κλασικό denim παντελόνι σου. Σκέψου το με τη μάλλινη ζακέτα που θα δεις παρακάτω και ένα ζευγάρι cowboy boots και πρόσθεσέ το αυτήν τη στιγμή που μιλάμε στην shopping list σου.

5207251464154 1

#2 Μονόχρωμο παντελόνι με πιέτες

Αν δεν περιλαμβάνει το «ιππικό στυλ» (aka equestrian style) αυτό το παντελόνι τότε τι περιλαμβάνει; Ρητορικό το ερώτημα και η απάντηση έρχεται μέσα από το dreamy look: παντελόνι με πιέτες μέσα από δερμάτινες μπότες και ribbed, στενό τοπ από πάνω. H μόδα αυτού του χειμώνα ξυπνάει τη δραστήρια πλευρά μας και μας φέρνει σε επαφή με τη φύση... και την υψηλή αισθητική της attrattivo.

5207251432382 1

#3 Πλεκτή ζακέτα

Ένα μάλλινο cardigan σε μία basic απόχρωση, όπως το μπλε, θα δώσει αυτό το στοιχείο της θαλπωρής και της φυσικότητας που θα κάνει τις εμφανίσεις σου το φθινόπωρο πιο «ζεστές», πιο «προσωπικές», πιο «κομψές». Επίσης ένα τέτοιο κομμάτι είναι ο πιο ασφαλής τρόπος να υιοθετήσεις το granny chic trend χωρίς να φαίνεσαι μεγαλύτερη από την ηλικία σου.

5207251429283 1

#4 Δερμάτινο, ψηλόμεσο shorts

Τα σορτσάκια, και δη τα δερμάτινα, κάνουν στα χειμερινά σύνολα πάνω - κάτω τα ίδια που κάνουν και στα καλοκαιρινά: σου κλείνουν με παιχνιδιάρικο τρόπο το μάτι και κάνουν πιο sexy ένα everyday look. Aκόμα και αν το φορέσεις με sneakers, καλσόν στο χρώμα του δέρματος και πουλόβερ από πάνω, αυτό το δερμάτινο attrattivo shorts, δεν μπορεί παρά να κλέβει τις εντυπώσεις.

5207251432627 1

#5 Floral, midi φούστα

Το πιο θηλυκό και αέρινο στοιχείο της νέας συλλογής attrattivo για τη σεζόν F/W 2020-21, είναι τα μοτίβα της. Και αυτό το floral print της midi φούστας είναι ίσως από τις αγαπημένες μας λεπτομέρειες της σεζόν. Με ένα oversized , μονόχρωμο πουλόβερ από πάνω και μία δερμάτινη ζώνη στη μέση, δεν θα θες να σε δεις με άλλο style combo όλο το φθινόπωρο.

5207251467179 1

#6 Πουά φόρεμα με βολάν

Υπάρχει ένα παλιό fashion ρητό, κάτι σαν το «μαύρο είναι το νέο μαύρο», που λέει πως «όσα φορέματα και να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου ποτέ δεν νιώθεις πως έχεις αρκετά». Βλέποντας αυτό το νέο, πουά attrattivo dress με το dark πουά μοτίβο και το κολακευτικό, midi μήκος καταλάβαμε γιατί μας εκφράζει. Κλισέ αλλά αληθινό! «Ποτέ δεν είναι αρκετά» γιατί πολύ απλά φέτος θέλουμε και αυτό το φουστάνι.