Oδηγός Αγοράς: 10 blazers που θα αποκτήσεις τώρα και θα φοράς για πάντα

Διονυσία Καλαποθαράκου
Oδηγός Αγοράς: 10 blazers που θα αποκτήσεις τώρα και θα φοράς για πάντα

Καμία τηλεργασία δεν μπορεί να μας απομακρύνει από την αγορά του αγαπημένου μας corporate ρούχου.

H πανδημία, η τηλεργασία και το πρόσφατο lockdown έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο που ντυνόμαστε. Σε μεγάλο, αλλά όχι ολοκληρωτικό. Όχι σε τέτοιο που να έχει μειώσει το ενδιαφέρον μας για το πιο σοφιστικέ στυλ πανωφοριού γι΄αυτήν την περίοδο, το blazer.

Ένα, λοιπόν, από τα πιο «βασικά» κομμάτια κάθε ενημερωμένης, φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας είναι το σακάκι, στη loose εκδοχή του ή στο κλασικό blazer που όλες αγαπήσαμε. Και γι’ αυτό όσα σακάκια και να έχεις στην κατοχή σου αισθάνεσαι πως «δεν είναι ποτέ αρκετά» για να ολοκληρώσεις όλα σου τα corporate looks αλλά και για να τα φορέσεις πάνω από τα jeans και τα φορέματα σου στις εξόδους σου, στην περίπτωση που εργάζεσαι από το σπίτι αυτό το διάστημα και δεν έχεις dress code.

Tα σακάκια, για να επανέλθω στην προηγούμενη «κουβέντα μας» δεν είναι «ποτέ αρκετά» γιατί είναι ένα trend που ανανεώνεται συνεχώς. Οπότε κάθε χρόνο βγαίνει ένα νέο micro-trend που τα αφορά και εσύ έχεις έτοιμη τη «δικαιολογία» που λες σε εσένα την ίδια όταν θες να πάρεις ένα ακόμα καρό πανωφόρι –τη στιγμή που καλά καλά δεν έχεις φορέσει αυτά που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου- αλλά ακόμα και έτσι δεν μπορούμε να μην σου επισημάνουμε πως αυτή η περίοδος -η αρχή δηλαδή της σεζόν-που διανύουμε τώρα είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αγοράσεις ένα αποκτήσεις ένα ακόμα. Είτε το χρειάζεσαι είτε απλά το θέλεις.

Γι’ αυτό εμείς συγκεντρώσαμε για εσένα τα δέκα καλύτερα σχέδια της αγοράς και στα παρουσιάζουμε στον παρακάτω Fashion Guide! Για να δημιουργήσεις office looks που θα κάνουν εντύπωση εντός και εκτός γραφείου! Καλά ψώνια!
Δες επίσης: 20 street style looks με πρωταγωνιστή τη μάσκα προσώπου μας δείχνουν τη νέα όψη της μόδας