Οδηγός Αγοράς: 10 bodysuits για να τα φοράς όλη την ημέρα και με όλα τα σύνολά σου

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 10 bodysuits για να τα φοράς όλη την ημέρα και με όλα τα σύνολά σου

Το πιο πρακτικό είδος «top» μπορεί να είναι και το πιο κομψό, αρκεί να διαλέξεις κάποιο από τα παρακάτω κορμάκια.

«Τα κορμάκια με γεμίζουν αυτοπεποίθηση, έτσι όπως αγκαλιάζουν τις καμπύλες μου…», ανάμεσα σε άλλα ρητά για αγαπημένα της στυλ ρούχων, η Kim Kardashian έχει πει και το παραπάνω σε ένα παλαιότερο επεισόδιο του «Κeeping Up With The Kardashians». Και αν κάποια ξέρει από τη «δύναμη» που έχουν τα bodysuits στο γυναικείο ντύσιμο αλλά και στη διαμόρφωση της σιλουέτας, τότε αυτή είναι η δημιουργός των πιο διάσημων shapewear, των «SKIMS».

Τα bodysuits μπορεί να «ξεκλειδώσουν» κάθε all day σύνολό μας. Τα φοράς μέσα από denim παντελόνι, με εμπριμέ midi φούστα και αθλητικά, με jean overall, με φαρδιά παντελόνα ακόμα και με mini girly skirt και είναι το πιο πρακτικό και ευκολοφόρετο είδος «top» μπορείς να επιλέξεις.

Στον παρακάτω Οδηγό Αγοράς θα βρεις τα δέκα καλύτερα, νέα σχέδια για να τα αποκτήσεις τώρα. Κρουαζέ, με τονισμένο ντεκολτέ, ανοιχτή πλάτη, με mesh σχέδιο ή απλά, μονόχρωμα βαμβακερά, τα παρακάτω κορμάκια είναι must have γι' αυτήν τη σεζόν. Διάλεξε ποιο από αυτά ταιριάζει στο στυλ σου και πρόσθεσέ το στη λίστα με τα ψώνια σου για τον Οκτώβριο.
Δες επίσης: H Kim Kardashian ποζάρει στον φακό του Kanye West και του Rick Owens