Το αγαπημένο ρούχο του Chandler από τα «Φιλαράκια» κατέκλυσε το Instagram

Μαρία Ροδίτη
Το αγαπημένο ρούχο του Chandler από τα «Φιλαράκια» κατέκλυσε το Instagram

Είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, την οποία παρουσίασαν στις Εβδομάδες Μόδας Οίκοι, όπως Lacoste, Dior και Prada.

Αποκλείεται να μη θυμάσαι τον Chandler Bing από τη σειρά «Friends», που γνώρισε στιγμές μεγάλης δόξας τη δεκαετία του 1990. Ναι, αναφερόμαστε σε εκείνον τον τύπο που είχε πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ και σαρκαζόταν διαρκώς στη σειρά κάνοντας τους πάντες (aka συμπρωταγωνιστές του) να γελούν δυνατά και να… απορούν καμιά φορά.

Αυτός ο χαρακτήρας, λοιπόν, είχε και μια ιδιαίτερη στυλιστική αδυναμία. Ο Chandler, τον οποίο υποδυόταν ο Matthew Perry, αγαπούσε το knitwear trend που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας αυτό το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Ο λόγος για την… καζάκα. Ο Chandler Bing είχε υιοθετήσει ένα preppy look και επέλεγε συνεχώς πλεκτές καζάκες, αλλά και πουλόβερ, συνδυασμένα με φαρδιά πουκάμισα.

https://www.instagram.com/p/CGH19apMsfG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και ακριβώς αυτό το trend-στην πιο fashionable και σύγχρονη εκδοχή του- φαίνεται να έχει κατακλύσει τελευταία το Instagram. Όλο και περισσότερες influencers, όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, φορούν πλεκτή καζάκα, είτε σκέτη, είτε πάνω από πουκάμισο και συνδυασμένη με κοστούμι κάνοντάς τη το απόλυτο fashion trend αυτήν τη στιγμή.

Καθόλου τυχαίο, βέβαια! Γιατί η καζάκα πρωταγωνίστησε στα catwalks διάσημων Οίκων Μόδας- ανάμεσά τους Dior, Prada και Lacoste- για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020-2021 και να που τώρα ήρθε η στιγμή να τη φορέσουμε και επίσημα! Κάνε scroll, λοιπόν, δες πώς τη φορούν τα fashion girls του Instagram και επένδυσε σε αυτό το nerdy- αλλά κομψό- κομμάτι ASAP!

Cover photo: @lindseyholland_

Διάβασε ακόμα: Η Meghan Markle εναλλάσσει 7 στυλ πανωφοριού στις εμφανίσεις της