Mε αυτά τα styling tips θα είσαι πάντα καλοντυμένη όταν έχεις meeting μέσω Zoom

Sabine Camhi
Mε αυτά τα styling tips θα είσαι πάντα καλοντυμένη όταν έχεις meeting μέσω Zoom

Δες τις μικρές, στυλιστικές συμβουλές που θα σε κάνουν να λάμψεις στην κάμερα του laptop σου.

Τώρα που πολλές από εμάς δουλεύουμε από το σπίτι, είναι λογικό να έχουμε πολλά meeting online. Και το να ντύνεσαι για διαδικτυακές συνεδριάσεις είναι πολύ διαφορετικό και απαιτητικό, επειδή είναι πιθανό πως πολλά από τα αγαπημένα σου outfits δεν κολακεύουν στην κάμερα. Μετά από διάφορες αποτυχημένες δοκιμές, μπορούμε να πούμε πως βρήκαμε επιτέλους κάποια tops και αξεσουάρ που κολακεύουν.

Φόρεσε εφαρμοστά κομμάτια

Ο πιο εύκολος τρόπος να τονίσεις τη σιλουέτα σου για ένα διαδικτυακό τηλεφώνημα είναι να φορέσεις ένα εφαρμοστό μπλουζάκι. Έτσι, δε θα αισθανθείς πως η κάμερα μεταμορφώνει το σώμα σου.

flora-top.jpg

Πρόσθεσε ένα κολιέ choker

Μας αρέσει να φοράμε κολιέ choker ή κολιέ με κοντή αλυσίδα για να φαίνεται στην κάμερα. Αν έχεις, μπορείς να το επιδείξεις σωστά;

chunky-gold-necklace-trend-281832-1565721997085-image.700x0c.jpg

Διάλεξε ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ για τα μαλλιά

Εφόσον βρίσκεσαι σε ένα διαδικτυακό meeting το πρόσωπό σου εμφανίζεται κεντραρισμένο προς την κάμερα, οπότε τα μαλλιά σου πρέπει, επίσης να φαίνονται ωραία. Επίλεξε μία τέλεια κορδέλα, ή κοκαλάκι για τα μαλλιά.

c87897c7846d2e454d59a629922ad7d0.png
51115a741bf62d1ae6e9bfed0e3b85e7.jpg

Pro tip: Για πολλές γυναίκες, το μακιγιάζ ήταν το τελευταίο πράγμα στο μυαλό τους κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Ωστόσο, για μια διαδικτυακή συνάντηση, μπορείς να δοκιμάσεις μια διαφορετική απόχρωση κραγιόν. Αυτό θα σου φτιάξει την μέρα και θα ανανεώσει το look σου.

Δες επίσης: Η πρώτη βιώσιμη συλλογή ρούχων από ανακυκλωμένα εξαρτήματα αυτοκινήτου είναι γεγονός