Η νέα συλλογή της 'ALE μας αποδεικνύει πως το «party δεν τελείωσε»... αλλά μόλις άρχισε!

Διονυσία Καλαποθαράκου
Η νέα συλλογή της 'ALE μας αποδεικνύει πως το «party δεν τελείωσε»... αλλά μόλις άρχισε!

Αυτός ο χειμώνας μπορεί να είναι διαφορετικός αλλά σε καμία περίπτωση δε θα χάσει τη (στυλιστική) λάμψη του. Η 'ALE μπορεί να εγγυηθεί γι΄ αυτό.

Υπάρχουν κάποιες στιγμές που το μόνο που έχεις πραγματική ανάγκη είναι να διασκεδάσεις, να χαλαρώσεις και να περάσεις καλά. «Σαν να είναι Χριστούγεννα»! Φέτος αυτές «οι στιγμές» έχουν πολλαπλασιαστεί σε τέτοιο βαθμό που αναζητάμε παντού γύρω μας μία έκλαμψη «party mood». Kαι κάπως έτσι βρεθήκαμε να τσεκάρουμε από τώρα τη νέα Χριστουγεννιάτικη συλλογή ρούχων της ‘ΑLE, για να καλύψουμε ακίνδυνα την ανάγκη μας για χαρά και λάμψη μέσα από τα πιο κομψά, νέα ρούχα και αξεσουάρ.

https://www.instagram.com/p/CFeOXDrgVF7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
5207251430326 1
Confessions of a Shopaholic2
ale forema


Η Χmas ‘ALE collection έχει πιάσει τον διαφορετικό παλμό των φετινών εορτών και για αυτό προσέγγισε τη μόδα του χειμώνα με (λίγο) πιο εναλλακτικό και (πολύ) πιο ενδιαφέροντα τρόπο. Προτείνει κομμάτια από τα οποία δεν λείπει η λάμψη, ούτε οι αγαπημένες μας παγιέτες, αλλά κινούνται σε πιο down to earth χρωματικούς συνδυασμούς, όπως είναι το κυπαρισσί, το μαύρο, το σκούρο μπλε, το aqua, το ασημί και το λευκό. Το βελούδο εναλλάσσεται με το καπιτονέ, τη δερματίνη και το ζέρσεΐ, ενώ το design επενδύει σε σχέδια διαχρονικά, όπως είναι ένα θηλυκό μαύρο tuxedo, και ευπροσάρμοστα στις συνθήκες που θα επικρατήσουν τα φετινά Χριστούγεννα.

Η έμπνευση πίσω από τη νέα ‘ALE συλλογή είναι το ίδιο πρωτοποριακή με τα καινούργια κομμάτια της: είναι μία αγαπημένη ταινία σε κάθε γυναίκα που μεγάλωσε στα 00s, το «Confessions of a Shopaholic» (2009) του P.J. Hogan. Η «Rebecca Bloomwood» (aka Isla Fisher) έπαιζε με τα χρώματα και τις υφές των ρούχων της σα να ήταν κάθε μέρα γιορτή. Μεσάτα δερμάτινα σακάκια, top με τονισμένους ώμους, party dresses σε κομψή wrap γραμμή που μπορούν να φορεθούν με ένα ζευγάρι biker boots όλη την ημέρα και εντυπωσιακά floral φουστάνια σε dark αποχρώσεις, μπορούν να φέρουν την αδιαπραγμάτευτη «λάμψη των Χριστουγέννων», στα μέτρα μας αυτή τη φορά.

Όπως στα «μέτρα της» έφερε η πρωταγωνίστρια της ταινίας την ανάγκη της για συνεχές shopping και την ισοστάθμισε με την αγάπη της για τα σημαντικά της ζωής, όπως είναι ο έρωτας, η δουλειά της, η οικογένειά της αλλά και τα key-pieces που ήδη είχε στην γκαρνταρόμπα της. Στις βασικές αξίες της μόδας ανατρέχει αυτόν τον χειμώνα και η ‘ALE και πιάνει τον παλμό των Χριστουγέννων μέσα από μία alternative συλλογή που συνδυάζει την άνεση με την κομψότητα και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις με τις διαχρονικές, minimal επιλογές.

Το «happy end» του όχι και τόσο «happy» 2020 θα γραφτεί με τρόπο φινετσάτο και σύγχρονο θα φέρει μαζί του και πολλά δώρα. Όχι μεταφορικά, αλλά κυριολεκτικά! Πάρε μέρος τώρα στον «Μεγάλο διαγωνισμός Queen.gr & ALE»! Τρεις τυχερές θα κερδίσουν από μία δωροεπιταγή των 200 ευρώ και μπορείς να δηλώσεις τώρα συμμετοχή πατώντας εδώ. Στη συνέχεια κάνε subscribe στο newsletter και μπες στην κλήρωση! (Διάρκεια Διαγωνισμού: 21/10 – 10/11). Γιατί μερικά πράγματα, όπως είναι τα όμορφα ρούχα και τα εξίσου όμορφα δώρα, μας κάνουν να μένουμε πιστές στις χριστουγεννιάτικες παραδόσεις, όσο διαφορετικά και αν τα γιορτάσουμε φέτος. Η αγάπη, το στυλ και η διάθεσή μας για shopping θα μείνει αμετάβλητη και μετά τη νέα χρονιά… και το 2021!