3 στυλ παπουτσιών που θα είναι σαν να φοράς slippers όλη μέρα

Νατάσσα Σχοινά
3 στυλ παπουτσιών που θα είναι σαν να φοράς slippers όλη μέρα

Οι παντόφλες δεν είναι το μόνο shoe trend που μπορεί να προσφέρει απεριόριστη άνεση.

Ποιος μπορεί να αρνηθεί την άνεση που σου δίνουν τα slippers μέσα στο σπίτι; Αυτή την αίσθηση που έχεις φορώντας τα σαν να σου αγκαλιάζει κάτι πολύ αέρινα το πέλμα και σε κάνει να διχάζεσαι μεταξύ του αν προτιμάς να μείνεις στο κρεβάτι με τις κάλτσες ή να περπατάς όλη μέρα με αυτά. Ακόμα και έξω από το σπίτι εφόσον μπορούσες με κάποιον τρόπο να ταιριάξεις το streetstyle ή το office style με ένα ζευγάρι cozy slippers για να νιώθεις πάντα όσο άνετη είσαι μέσα στο δωμάτιό σου.

Το πρώτο σκέλος ενδεχομένως να μη γίνεται τόσο εύκολα, αν και οι τάσεις που επικρατούν ανά διαστήματα αποδεικνύουν μερικές φορές κάτι το εντελώς διαφορετικό. Στην καθημερινή βάση, ωστόσο, μπορείς να πλησιάσεις αρκετά το δεύτερο part επιλέγοντας συγκεκριμένο στυλ παπουτσιών και μεταφέροντας αυτήν την slippers style αίσθηση στον δρόμο, στο γραφείο, στην επίσκεψη, στη σύσκεψη και όπου αλλού χρειαστεί να κάνεις την εμφάνισή σου. Κανείς δε θέλει να νιώθει άβολα λόγω των ρούχων του και με τα παπούτσια που βρίσκονται στη συνέχεια θα είναι σαν να κάθεσαι στην πολυθρόνα του σαλονιού σου και να απολαμβάνεις τον απογευματινό καφέ με τη φίλη σου.

aneta papoutsia3
  1. Ballet shoes

Φινέτσα, θηλυκότητα και απεριόριστη άνεση είναι αυτά που θα βρεις επιλέγοντας ένα ζευγάρι μπαλαρίνες.

aneta papoutsia2
  1. Loafers

Φορώντας τα μερικές φορές για να μαλακώσουν και να προσαρμοστούν στη φόρμα του πoδιού, το αποτέλεσμα θα είναι τα πιο comfort παπούτσια.

aneta papoutsia
  1. Sneakers

Η κλασική αξία των sneakers δε θα παρέλθει ποτέ. Είναι τα παπούτσια που συνδυάζουν την άνεση στο πέλμα και το στυλ στο outfit.

Δες επίσης: Baggy παντελόνια: 8 τρόποι να τα φορέσεις